Therese Wickman

EN LYCKAD FARSDAG!

I veckor gick jag runt och tänkte på vad vi skulle överraska Emil med till farsdag. Presenter i all ära men vad skulle Emil bli glad av, verkligen bli glad av?

När jag insåg att J inte skulle vara här i helgen som Farsdag var så ville jag försöka se till att Emil ändå fick träffa henne. Han brottas fortfarande med att han inte kan träffa henne lika spontant som innan, vilket jag förstår och självklart vill jag göra det jag kan göra! Nu ligger umgänget under mer planerade former då det skiljer 20 mil mellan oss och henne.

För möjlighet till att träffa J så  bokade jag in oss i smyg på mysiga Public hotell i Åkersberga och överraskade Emil med att åka dit efter jag slutade jobbet i Lördagseftermiddag . På så sätt skulle han få njuta av en natt på hotell (oslagbart) , en god frukostbuffe och få möjlighet att träffa J. Perfekt farsdag present om du frågar mig 😉

IMG_1859

Vi fick två stora hotellrum med en dörr i mellan som vi kunde öppna. Perfekt, på så sätt fick jag och Emil ett ”eget” rum medans Ellah och Kidh sov som gudar i en egen stor hotellsäng i ett eget lyxigt rum.

IMG_1864

IMG_1872

När barnen hade somnat så köpte vi en glass och kröp ner i sängen och kollade en film. Bara sådär lyxigt och mysigt det kan bli på ett hotell!

IMG_1882

Emil verkar kunna det här med att ta Selfies 😉 hihi, hittade den här bilden när jag rensade i systemkameran <3

IMG_1859_Fotor_Collage

Visst är det något speciellt med hotellfrukost? Barnens favorit bland allt gott blev självklart Pannkakorna. Inte så svårt att gissa 😉 Jag måste påstå att Publics äppelmust var gudomlig. Smakade som ren äppelmos. Så gott!

Bor ni i närheten så tycker jag absolut att ni ska ta en dag hit. Om inte för att bo på hotellet så för att äta deras ljuvliga frukostbuffe. Perfekt och mysig familjetid <3

Efter frukosten packade vi in ungarna i bilen…

Dock blev det lite missförstånd angående J, så planen att ta med henne till Eventet på Leos lekland för Camilla Läckbergs bok Supercharlie 5 år gick lite i spillror. Vi fyra fick åka dit själva istället för att leka av oss och umgås  med bekanta ansikten innan vi istället fick en toppen härlig eftermiddag efter eventet tillsammans hela familjen <3

Bilder från Eventet kommer i ett senare inlägg!

Summakardimumma så var Emil väldigt glad åt Farsdagpresenterna. en natt på hotell, frukostbuffe, leka och umgås med alla tre barnen, gå på event, teckningar gjorda av barnen med fin personligt text på baksida, samt fotografier som jag framkallat på han och J <3

Gjorde ni något speciellt för eran Pappa i hemmet? Berätta gärna vad?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Va fint!

    Tänkte bara på att du visar Emils dotters namn på kortet.. Trodde inte du fick säga va hon heter. Så ville bara upplysa innan fler ser.

    Puss på dig!

  2. GC

    Att du ordnade så att han fick träffa sin dotter var verkligen omtänksamt av dig. Det värmde nog hans hjärta extra mycket.

  3. Andrea

    Vad snäll du är som uppvaktar honom så på farsdag när ni inte har barn ihop. Å så snällt å ge han kort på honom å sitt barn tillsammans och även se till att han får träffa henne :0)