Therese Wickman

Visste du?

Sitter och dricker kaffe och har så nedrans ont i min rumpa och rygg. Att ha gått från ett väldigt rörligt jobb (förskola) till att mestadels jobba vid datorn har inte gjort det bra för min kropp. Aj aj!

På det sitta och pendla och köra väldigt mycket gör att jag känner att jag måste få till någon form av träning på dagarna. Men hur ska tiden räcka till?

Dagens lilleman:

IMG_1691

Skor: Skopunkten Jeans: NovaStar Tröja: Milk Copenhagen Bombarjacka: Lindex

IMG_1697

Kidh hatar Jeans och då menar jag verkligen hatar. Han får panik när det sitter åt och alla tidigare köpta Jeans ligger bara i lådan och förblir oanvända. Det enda par Jeans han faktiskt använder är dessa från NovaStarDom är väldigt mjuka och mycket följsamma vilket funkar bra för Kidh. Annars är det bara Leggings i stort sett som duger 🙂

IMG_1692

Nu ska jag packa bilen full av kläder och sedan bege mig 40 min utanför Örebro för att hålla i en visning av Milk Copenhagens kläder. Visste du att vi just nu har 40% rabatt på utvalda produkter?? Beställer du även genom mig så slipper du betala frakt 🙂

Rabatt Halloween

Inboxa mig om du vill lägga en beställning <3

Puss och kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Olivia

  Min svåger hade precis samma problem när han bytte till stillasittande jobb. Han fick tips att köpa en stor pilatesboll och byta mella att sitta på den och vanlig kontorsstol. På pilatesbollen kan man inte sitta helt statiskt utan rygg och bäckenmusklerna får jobba lite hela tiden.
  Och så är det ju viktigt att resa på sig och gå lite då och då! Lycka till 🙂

  Kram från en trogen läsare som ser dig som en stor förebild nu med första barnet i magen! 🙂

 2. Rebecca

  Han är så underbart fin!! Lika fin som sin fina mamma och hans fina storasyster!! Du har så fina barn Therese!! <3

  Känner så väl igen mig i Kidh! Jag hatade också jeans när jag var liten! Hahaha