Therese Wickman

FÖRBJUDET ENLIGT EMIL!

I helgen satt jag med barnen och skrev upp vad dom önskar sig i Julklapp. Jag personligen tycker det är supermysigt att krypa upp i soffan med barnen och drömma bort till jul, klappar snö och jultomten. Skulle vara mycket mysigare och trevligare med julmusik i bakgrunden. Men det är total förbjudet här hemma och alldeles för tidigt enligt Emil. Någon måtta får det vara säger han 😉 Men jag som ´älskar`julen tycker Oktober är alldeles perfekt att börja med julmusik 🙂

Förra året fick barnen en Wigglekart i julklapp. Kan hända att jag nästan, bara nästan tyckte den var lika kul att åka på som barnen 😉

Jag hade bobbycar när jag var liten och likaså även barnen. Men den kan jag ärligt säga att jag kastade efter att vi fick hem wigglekarten. Blev så trött på oljudet från bobbycaren. Blir man ljuskänsligare med åren?

Wigglekarten är helt tyst, kan vara det bästa och att man slipper sparka sig fram utan man bara rattar med ratten för att komma fram eller bakåt.

Vill påminna er om att ni fortfarande har 250 kr i rabatt på hela www.wigglekart.se hemsida. Smyg in och kolla om det finns någon där som ni kanske vill ge bort i julklapp?

wigglekart_Fotor

Nu måste jag kila iväg. Ultraljud på sjukhuset väntas…

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.