Therese Wickman

EN LÅNG OCH OROLIG DAG HAR NÅTT SITT SLUT!

En lång, jobbig och orolig dag har tagit slut.

När jag lade mig i undersökningsrummet med Emil tätt vid min sida kände jag oro men samtidigt mig oerhört trygg. Att ha Emil där som den klippa han är och mötas av en ung läkare som kom in med ett genuint fint leende så gjorde det mig varm. Det kändes att jag var i trygga händer…

Det sattes en kanyl på mig för att kunna spruta in kontrast för att lättare kunna se allt i min mage. Undersökningen höll på i kanske 20 minuter och läkaren var noga, riktigt noga.  Han såg förändringarna och kollade på dom flera gånger och det i från olika vinklar.

När undersökningen avslutades tittade han på mig med sitt varma leende, lade handen på min och sade: Nu kan du sluta oroa dig, förändringarna jag ser på din lever är helt normala och det är kärlmissbildningar men dom är helt ofarliga!

Tror man automatiskt för att skydda sig själv börjar tänka och fundera i dom värsta banorna. Tror kanske vi människor fungerar så? Att vi förbereder oss mentalt på det värsta för att lättare kunna ta ett sådant besked. Hellre tänka så än att gå runt och tro att det absolut inte är någon fara och att man säkert är frisk som en nötkärna. Tänk vilken enorm smäll det skulle bli om det visade sig att man vore svårt sjuk…..

Nu kan jag slappna av, slappna av och njuta av livet!

Nu tar vi ett glas vin tillsammans jag och Emil och skålar för livet, kärleken och framtiden <3

11225759_991983704195813_5616175014154067796_o

Tack för ALL omtanke och kärlek ni visat mig!

Ni är bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vad underbart för dig/er. Att ni nu slipper oroa er. Och att allt var bra. Ni är värda all lycka. Massa kramar till er

  2. Elin

    Åh vad underbart att höra!!! Var tvungen att kika in och se hur det är med dig, har tänkt på dig hela eftermiddagen. Ännu en gång, puuh!
    Ta hand om er!

  3. Emma Nordström

    Hej gud va skönt att de inte var någon fara med dig.. Hemskt när man ligger där och oroar sig för saker. Kram