Therese Wickman

NU ÄR DET BESTÄMT, DET BLIR EN VIDEOBLOGG/PODD!

Hej vännen! Ny vecka och nu börjar det bli riktigt bitit ute i luften. Det var -3 när jag skulle lämna barnen på förskolan tidigare idag. Insåg ganska snabbt att jag måste inhandla en ny vinterjacka till mig själv och det snarast!. Har dragit på det någon månad då jag tycker värmen hållit i sig? Men nu jäklar slog den till!

Kan börja den här nya veckan med att berätta lite nya och glädjande besked. 🙂  Efter ett möte så är det nu bestämt att jag kommer att videoblogga en gång i veckan och det oftast tillsammans med Emil vid min sida. Som en slags podd kan man säga. Jag är taggad och kommer på en massa ämnen att ta upp. Emil är lite kameraskygg till en början så han är lite små nervös 😉

Vi båda två är ganska öppna och ärliga av oss och skäms inte direkt i första taget. Vi står för våra åsikter och känslor och jag tror det är viktigt om man ska kunna göra bra videobloggar.

Jag tänkte mig ämnen som kroppen och sexliv efter graviditeter, rollen som bonusföräldrar mm. Har ni några förslag eller idéer? Någon ämne ni vill vi ska ta upp?

MG_6649

Nu måste jag kila iväg, vi hörs senare!

Glöm inte bort att du är helt unik och låt ingen annan få dig att tro något annat!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.