SPAKVÄLL MED MYSMONGOT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SPAKVÄLL MED MYSMONGOT!

Det gäller att ta vara på dom mysiga stunder man kan få till! Tycker dock vi är väldigt bra på det då ungarna sover senast 19:30 här hemma. 😉

Igår efter att barnen somnat så tog vi ett varmt skumbad. Tycker det är så himla skönt såhär när mörkret och kylan tränger sig på att krypa ner i ett kokhett bad. Sådär så det lixom bränner i huden och man verkligen ser hur det ryker. Någon mer som är lika sjuk i huvudet? 😉

Dock ser det betydligt mysigare ut än vad det blir efter en stund. Efter ca sisådär 5 min har vi båda panik av den enorma värmen att vi flyr från badet 🙂 Vi fick avsluta spakvällen med en film i soffan!

IMG_0958

IMG_0959

IMG_0961

IMG_0963

20150921_205600

Mitt mysmongo <3

Har ni någon bra film att rekommendera? Då jag har så högt tempo hela dagarna och kvällarna nu inför mässan så har vi flera kvällar i rad avslutat kvällen med en film för att skingra tankarna lite och bara mysa.  Känns som om vi sett dom flesta nu och idéerna på nya börjar ta slut 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninni

    Den här kommentaren kommer du inte att gilla.. Men jag känner att jag måste skriva den ändå. Jag gillar dig och jag gillar din blogg… Men… När du använder ett sådant ord som mysmongo blir jag faktiskt ledsen på riktigt. Jag vet att det inte är illa menat. Och det är säkert gulligt er emellan. Dock är detta “mongo” ett skällsord. Jag har själv ett barn med downs syndrom – ett mongo. Som hon och framförallt hennes syster ofta får höra. Saker som äckelmongo, fulmongo o.s.v. Vi som föräldrar försöker lära våra barn att dom som säger såna saker inte vet bättre. Det vet jag att du gör. Och jag hoppas att du förstår min tanke?

  2. Sanna

    Ni har säkert redan sett dem men gillar man svenska filmer tycker jag absolut ni ska se Johan Falk-filmerna.
    Ni har säkert sett denna med men Ps i love you tycker jag är jättefin film. Men varning för tårar.