Therese Wickman

KOMMER VI SES DÄR?

Hej vännen! Har du haft en fin start på helgen?

Jag är en nattuggla och otroligt morgontrött av mig. Men igår (Fredag) var jag så himla trött och hade ändå inget att göra så jag lade mig vid 23 tiden. Jag som annars brukar vara helt död på helg mornarna när barnen väcker mig (brukar passa på att ligga en stund extra i sängen på helgen och dra mig)  var imorrse vid 7:30 riktigt pigg. Skön känsla 🙂

Vi hoppade upp och fixade i ordning en riktig brak frukost och åkte sedan bort till Noramarken för att marknadsföra Barnmässan lite med att dela ut broschyrer till besökarna. Är så stolt över ungarna. Dom springer där med sina broschyrer och haffar varenda en med Barnvagn <3 Dom får vara med mamma och vet att jobba är viktigt 😉

Efter lunch hoppade vi in i bilen och här är vi nu, i Stockholm. Barnen sover sedan en stund och jag och Emil ska se en film som strax börjar på tvn. Lär inte bli supersent i kväll då tidig uppgång och modevisning väntas i morgon. Är det någon här som ska på Loppi eventet imorgon? Ses vi?

ThereseEmil9-683x1024

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.