Therese Wickman

DESSA STUNDER ÄR DOM BÄSTA!

Efter jobb och förskola åkte vi hem och fredags städade hemmet.  Tycker det är skönt att vi tillsammans kan få in en rutin och hjälpas åt att få ett väldoftande hem för att sen laga middag, tända ljus och krypa upp i soffan.

Bästa starten för en bra helg 🙂

I kväll provade vi på hemmagjord Kebabtallrik. Blev en favorit hos barnen som åt tills det sprutade ur öronen på dom 😉

IMG_0608

IMG_0611

IMG_0614

Fick tillbaka så mycket minnen och känslor från min egen barndom nu i kväll. Barnen satt i sina sackosäckar och myste medans vi tillsammans kollade på Fångarna på Fortet. Det var som att spola tillbaka tiden 24 år. Jag älskar dessa Fredags kvällar med familjen <3

Nu ska det packas inför Stockholmsresan i morgon eftermiddag. Det är tydligen Sergel Plaza vi ska bo på.

Någon som kan säga något om det hotellet?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Du verkar vara en så himla härlig och jordnära människa! Älskar att läsa din blogg, du ger så mycket Insperation och glädje! Superfina barn har du också!

  2. Erika

    Hej, bodde där för 4 år sedan! Och var inte nöjd smutsigt rum fick vi osv. De va trångt till frukosten! Men det verkade som dom skulle börja renovera upp det! Det är ju väldigt centralt och bra! Hoppas ni får en kanon helg och att du inte deppar ihop av mitt inlägg! Kram på er