SKULLE DU KOMMA? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

SKULLE DU KOMMA?

Hösten börjar smyga sig på och jag inser att barnen behöver en del nya kläder. Där tänker och tycker nog jag och Emil helt olika, för enligt honom så är barnens garderober överfulla.. Lite rätt i det kan han ha, men jag hittar alltid orsaker till att fylla på lite extra 😉

0117-CM_3 0139-OW_2 0151-DM 0151-DM_2 0151-DM_4 0156-AS_3 0168-AS 0200-WB_2 0206-GM_30223-CF_2 0230-GM

Har blivit otroligt svag för Milk copenhagens kläder. Går i planer om att eventuellt bli säljare för dom. Skulle du vilja komma hit på Öppethus om så skulle bli, eller boka in ett klädparty med mig? 😉

Vilket favoritställe handlar du barnkläder? Tipsa gärna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hej Therese, här på myBLISS har vi precis börjat med hemförsäljning! Vi söker både värdinnor som vill ha en egen myBLISS-kväll, och säljare. Kanske vore något för dig? Vi ses snart på mässan i Örebro, ska bli så kul! Kram /Therese, myBLISS

Annons