Therese Wickman

EN AV DOM KÄNSLOSAMMASTE DAGARNA I MITT LIV!

Godmorgon vännen, då kickar vi igång en ny termin och hälsar snart höst och rusk välkommen. Är jag knäpp och jag faktiskt längtar en smula till att verkligen komma in i vardagen igen, mysa upp sig under en filt med tända ljus och mysa sådär som man bara kan kyliga höstkvällar?

Påminn mig när vi kommit in i höstmånaderna att jag kände såhär från början 😉 Känner jag mig själv så har jag tröttnat på det inom en vecka!

Idag är en dag full av känslor. Jag känner så mycket olika känslor att jag bara är ett stort KAOS!

1. Lämnade av min `lilla`tjej uppe på skolan i morse. Herregud, jag får ångest, verkligen ångest, när sjutton blev hon så stor? Tur hon längtat och ser fram emot detta med glädje för hos mig är det mer en oros känsla 😉 Som en liten grej som att dom är så många barn att hon måste dela en liten hylla och krok med ett annat barn. Jag vill ha koll, ordning och reda och jag inser nu när hon blivit så stor att jag kommer få mindre och mindre koll på små som stora saker och det gillar jag inte som kontrollfreak till mamma…..;)  Vad kommer hända på den stora skolgården? Kommer hon berätta allt? ja många tankar och funderingar som kan ora föräldrar men att se glädjen och stoltheten i hennes ögon lugnar mig och jag vet att Ellah är en stark, självsäker, omtänksam och otroligt fin tjej som kommer klara skolåren bättre än hennes mamma 😉

2. Strax ska jag och barnen iväg till kyrkan för att ta ett sista farväl av min älskade och otroligt saknade farmor. Jag har fortfarande inte förstått att hon gått bort och bara tanken på henne gör att en tjock klump samlar sig i halsen och det här farvälet kommer bli otroligt tungt och jobbigt <3 Samtidigt ska jag trösta och krama barnen och finnas där för dom. Men att gråta och vara ledsna tillsammans är bara bra för oss har jag sagt till barnen <3 Att vara ledsen är inget fel utan bara nyttigt och välbehövligt!

3. Emil fyller år idag vilket gör att jag känner mig glad och tacksam över att han finns i mitt liv men ändå så otroligt jobbigt att vara ifrån honom, speciellt en dag som denna. Hans famn och stöttning hade verkligen vart på sin plats. Planen var att han egentligen skulle vara kvar här i Örebro, så han kunde finnas här för mig och barnen efter begravningen och vi kunde fira hans födelsedag på kvällen. Jag hade planerat värsta supricen, men nu kund ehan inte vara ledig från jobbet 🙁 

ThereseEmil5-545x1024

Ja ni hör ju. Minst sagt deppig dag!

All kärlek till er och tack för att ni finns. Nu ska mrs kaos hämta hem dottern från förskolan och bege oss bort mot kyrkan!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MariaE

    Hej Therese. Hoppas det gick bra för Ellah i skolan idag. Min dotter stella som du såg efter JTR i lördags gick det kanonbra för. Trist med begravning, sånt är aldrig roligt att gå på. Trevligt att prata med dig. Din blogg är bara så intressant att läsa varje morgon. Ha det bra.