VAD LEVER VI I FÖR VÄRLD, SKA MAN INTE FÅ GÅ UT OCH HA KUL? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VAD LEVER VI I FÖR VÄRLD, SKA MAN INTE FÅ GÅ UT OCH HA KUL?

Hej vännen! Har du haft en bra helg?

Min helg startade väldigt bra och jag såg fram emot en helg med att få klar renoveringen, inreda barnens rum och få lite egen tid med min älskade sambo.  

Istället vändes hela min värld upp och ner för en kort stund när jag i Fredags åkte in till stan för att ta några glas vin med en vän och sjunga med i Allsången.  En kväll som startade väldigt bra och humöret var på topp. Timmarna gick och vid 1 tiden strax innan jag skulle cykla hem blev jag bjuden på en öl av några trevliga herrar (trodde jag) som hade hälsat på mig under kvällen då dom kände igen mig får tv. Ville inte vara dum att tacka nej när dom ville vara trevliga och bjuda mig på en öl så jag var dum nog att tacka ja. Det ångrar jag bittert nu idag. Kan man inte få tro gott om folk? Ska man alltid behöva tänka, tänk om hela tiden?

Vart är mänskligheten på väg? Vilken värld växer mina barn upp i?

Dessa herrar hade lagt något i min öl. Efter den ölen minns jag ingenting, nada! Jag tuppar nästan av, kan inte stå upp själv, blir hjälp vakterna därifrån och sen pågår över ett dygn av kräkningar, skakningar och ett helvetes mående. En stund trodde jag nästan att jag skulle dö. Hemskt och något jag önskar att ingen ska behöva vara med om! 

Idag, Söndag såhär två dygn senare mår jag fortfarande väldigt dåligt men betydligt bättre än vad jag gjorde igår!

Jag är chockad ,ordentligt omtumlad och väldigt arg. Vill veta, vill veta allt men kan inte få ett enda svar!

Hur vanligt har detta blivit? Skrämmande, enormt skrämmande. Vet nu flera styckna i min närhet som detta hänt!

MG_6828

Ta hand om varandra <3

Nu ska jag krypa ner i sängen, krama om min älskade sambo och barnen och vara extremt tacksam över mitt liv och vad jag har <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Teres

  Men Gud så hemskt! Detta hände mig också för ca 3 år sen. Jag lämnade min drink ifrån mig och det fick jag som sagt sota för efteråt! Hoppas att du mår bättre idag. Kram

 2. Lotta

  Usch! Vidriga människor!!! Min bästa vän råkade ut för samma sak för ett år sen, första gången hon var ute och skulle ha kul efter graviditeten. Hon hade tur och fick tag i en kompis men kunde slutat illa. Hon blev också bjuden av en kille som hon pratat med. Hemskt.

 3. S

  Usch vad hemskt! Hoppas du minns hur de såg ut så du kan peka ut och anmäla, det är så sjukt att detta fortfarande förekommer… 🙁 du verkar va en go tjej, skönt att det slutade nått så när bra ! kram på dig!

 4. erik

  hej thresse jag undrar om du vart på ute stället berättat för vakterna att du blev drogad osv om du kan peka ut de i övervaknings bilderna.

 5. Eleonor

  Fy vilka människor de finns. Visst vill man ALLTID tro gott om människor sådan är jag också… men efter omständigheter får man ändra sig.
  BRA att du kom hem i alla fall. NJUT av familjen och ta hand om dig. TACK för en bra blogg ♡
  Kram Elle

 6. Ann

  Hej!
  Fyyy, stackars dig!
  Tur att du kom hem iallafall,det hade ju kummat sluta mkt värre…..
  Vem tog hand om dig?
  Hur kom du hem?
  Känner du igen dom så du kan anmäla?
  Ha en fin dag!

 7. Camilla

  Hej. Hoppas dom mår bra.och tur inget hände. Jag va på krogen för några år sen med en go kompisen. Men efter första cidern känner jag att det är någe som är fel. Känner direkt att det är något. Så tar mig till bussen. Tuppar av på bussen hem. Vaknar till precis när jag ska gå av hemma. Sen kräks jag och mår dåligt. Förstår hur du känner. Tyvärr är det nog vanligare än man kan tro nu. Fattar inte hur dom tänker som gör detta
  Usch på folk.
  Krya kramar

 8. Ann-Sofie

  Hej.
  Jag råkade ut för samma sak för cirka 10 år sedan, (var 22 bara) var på ett ute ställe i Karlstad. Köpte en drink, ställde den på ett bord med ett gäng som jag kände. Tog en klunk o helt plötsligt föll jag till golvet, en dimma allting. Minns vakterna o mina tjej kompisar som jag hade gått dit med. Ambulans o sen är det svart. Ett dygn konstant kräkningar och huvudvärk. Trodde min sista dag var kommen.
  Ta hand om dig o stor kram