FLYGER BORT I STORMEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FLYGER BORT I STORMEN!

Hej från ett kallt och blåsigt Danmark. 

I natt har det känts som om hela huset skulle blåsa omkull, tydligen har en storm passerat Danmark och större delen av Skåne?

Efter 9 timmars resa igår så kan jag lova att det var tre barn med mycket spring i benen när vi kom fram 🙂 Är så himla stolt över ungarna. Med ett par ynka stopp längst vägen för frukost och polkagris handling så har dom klarat av resan utan större gnäll eller tjafs. Det största problemet med resan var väl Emils sittställning. Stackarn hade kramp i rumpan redan efter en kvart i bilen. Kan ni tänka er hur hans kropp mådde efter 9 timmar? 😉 Är man över 1,90 lång och ska få plats bredvid två bilbarnstolar i baksätet så kan ni gissa hur trångt han fick sitta? 

Vår stuga här i Lalandia  är stor, rymlig och väldigt mysig. Ska ta kort och visa er sen 🙂 I vårt boendepaket så ingår utöver boendet också inträde till badlandet som vi snart ska till och även Monkey Tonkey land som är ett stort lekland. Kan lova er att efter incheckningen i stugan igår så var vårt sikte inställt på leklandet så barnen fick chans att leka ur sig all energi.

IMG_9580

Nu ska jag bjuda barnen på lite fika och sedan packa ihop badväskan. Känner att en stor kopp kaffe vore en bra uppladdning inför en hel dag på äventyrsbad med tre små ikke simkunniga barn. Full fokus!

Hör senare vännen! Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Det kanske inte ryms tre barnstolar bak? Är få bilar som rymmer det.. Men däremot kanske han hade kunnat köra? Han kanske inte har körkort 🙂

  2. En mamma

    Varför ska Emil placeras i baksäte det är ju bättre plats framme i bilen.
    Stackers han som fick sitta där.