Therese Wickman

ÄLSKA FRÅN SJÄLEN!

Dom första sneak peek bilderna från gårdagens fotografering har kommit och jag är alldeles lycklig enda in i själen!

Bilden på mig och Emil får mig att rysa genom hela kroppen. Alla våra känslor för varandra syns verkligen genom kameran och jag är otroligt glad att Angelica lyckats fånga det.

11693023_941938759200308_1612084337_n

Den här mannen, jag har egentligen inga ord för kärleken och känslan över att få dela mitt liv med honom utan att det skulle låta klyschigt ! Har aldrig och då menar jag aldrig mött någon som bryr sig så himla mycket om mig, och om alla i sin närhet. Han har ett hjärta lika stort som en ocean! <3

Emil Bravell, min blivande man, Jag ÄLSKAR dig inte bara med hjärtat, utan med hela min kropp och från djupet av min själ.

Hur kan man älska med hela själen? Älska på ett sett man tidigare bara kunnat älska sina barn? Känslan är obeskrivlig och så fucking underbar!

11656190_941958275865023_1422648359_o

Tror ni jag längtar oerhört mycket efter att få se resten av bilderna när jag fick dessa skickade till mig? ÅHH, JA!

All kärlek till dig älskade vän! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Jätte kul att du mött kärleken igen,men när jag läste om dig o Totte stod det exakt samma sak.
    Men du är modig som vågar börja om igen,jag var med om exakt samma som du,fick det via mail istället,bröt ihop totalt och det är 3 år sen och har inte vågat gett mig ut i kärlekslivet igen.
    All lycka till er:

  2. Sofie

    Hej, underbara bilder. Blivande man kan det vara så att han friade till dig på bryggan? Såg dom korten på ilmruds blogg ;-).

  3. Therese

    vilka fina bilder! Önskar så att jag kunde vara avslappnad framför kameran.. Men avskyr att vara med på bild.. Något att träna på kanske 🙂