Therese Wickman

BLIXTFÖRÄLSKAD I TOTTEKOPIA, BULLSHIT!

Vet att många råkat ut för historier i skvallertidningar som inte stämt överens med sanningen överhuvudtaget.

Jag har under dessa år som offentlig person som syns mycket i tidningen bara råkat ut för det någon en staka gång. Tycker dom flesta hållt sig till fakta, skivit med respekt och omsorg och fått till ganska så fina artiklar. 

Men så idag när jag öppnar Hänt Extra blir jag jäkligt besviken. 

”Ensam mamma Therse blixtförälskad i Totte kopia”

Vadå Totte kopia? Visst det är för att sälja nummer och få artikeln att låta intressant. Men för det första är dom inte lika till utseendet överhuvudtaget och för att inte tala om personligheten. Det är som att jämföra kött och fisk !? Totalt olika vill säga!

Dom flesta såg igenom mitt och Tottes förhållande och hur olika vi såg på livet och hur illa behandlad jag faktiskt blev i mellan åt innan jag själv gjorde det. Att sedan jämföra den vänligaste och snällaste människan på jorden med någon som behandlade mig som om jag var en i mängden, som ständigt gjorde slut med mig, som fick mitt självförtroende att svikta så djupt det bara gick gör mig riktigt illa till mods.

Emil är allt annat än var Totte var och att säga att Emil skulle vara en kopia av Totte gör nog mig mer upprörd en någon annan pågrund av att jag vet med fakta hur jag mådde i förhållandet med Totte och hur jag mår nu i förhållandet med Emil. 

Jag har hållt så mycket av sanningen borta i mitt och Tottes förhållande i sociala medier i respekt. Men sådana här stunder har man bara lust att låta alla få veta det min familj och vänner vet, så man kan förstå varför jag blir så upprörd när man jämför Emil som någon Totte kopia!……..

Totte är otroligt fin mot mina barn och det har han alltid vart och pågrund av det har jag valt att inte `hata´honom för hur han fick mig att må utan glädjas över att barnen tycker mycket om honom och jag kommer låta det få vara så, så länge som barnen själva vill det….

Sedan att artikeln är skriven som om det tog slut mellan mig och Totte för bara några veckor sedan är sådant jag inte ens orkar bry mig om. Men varför? För att få det att låta så smaskigt som möjligt?

Ja jag kände att när det tog slut mellan mig och Totte i vintras så ville jag inte känna kärlek igen. Det ville jag inte. Jag var fast besluten att leva ensam tillsammans med barnen. För om det var såhär man skulle må i ett förhållande som jag hade gjort så var det inte värt det. Jag tror i princip jag grät över något nytt varje dag sista tiden i mitt och Tottes förhållande. Tänk att jag då trodde det var normalt.? Att om jag bara gav han några fler chanser så skulle han kanske älska mig på riktigt, vilja ha hela mig och vilja se en framtid tillsammans utan att behöva andras tjejers behov och bekräftelse hela tiden…..

Därför är jag så glad idag åt att jag träffat Emil. Han fick mig att gå från att vilja leva ensam, till att inte tro på kärlek, till att ha helt fel bild av vad ett förhållande är till att bli kär, till att bli älskad fullt ut, att känna att jag är underbar precis som jag är och han älskar mig, hela mig från djupet av sitt hjärta. Han har fått mig att våga drömma om en framtid, en lycklig framtid. Han tar med mig på hans drömmar och jag vågar tro och hoppas. 

Vi pratar, vi kan prata om allt och under dom här månaderna tillsammans har vi inte haft en tedens till ett enda bråk, för vi pratar, lyssnar, respekterar varandra och vill varandra så himla väl och det mina vänner är för mig något helt nytt. Som om en helt ny värld öppnats för mig. Det är ju såhär det ska vara, det är såhär jag alltid velat haft det! 

Dom som känner mig, som vet allt ,vet också om varför en sådan `liten`grej som att skriva Tottekopia gör mig så vansinnigt upprörd!

Men med tiden kommer dom se, det även jag ser.  <3

vi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LiS

    Lika – antagligen (hoppas för din skull) inte!
    Men killarna är lika utseendemässigt, det kan vi inte komma från.
    Dock -insidan är det som gäller OCH det som kan vara mest viktigt – Emil har själv barn så det blir en enorm skillnad.
    All Lycka Till för dig, dina barn och Emil.

  2. Kristin

    Jag är så glad för din skull 🙂 fast jag inte känner dej! Tycker om din blogg väldigt mycke. /Kristin

  3. Tina

    Hej! Vill bara säga att Emil är tusen gånger snyggare än totte och han verkar vara den perfekta för dig!! Så det dom skriver tror vi inte ett dugg på! Låt kärleken flöda trevlig sommar☀️

  4. Vibeke

    Så glad for at det har ordnet seg, og at du og barna får den kjärlighet dere fortjener. You go girl

  5. Madde

    Önskar dig ALL Lycka med Emil <3
    Beundrar dig att du låter barnen gilla Totte faktiskt du har en helt annan bild….. Stor Eloge till dig…..
    Är så GLAD och hittat hit till din blogg av en slump….. Tok Gillar den…..

    Stoor Kraam till dig……

  6. Nelly

    Jag bara måste få säga till dig Therese, att du är såååå värd detta. Jag känner dig inte men jag känner en så enorm glädje för din skull att du äntligen funnit han med stort H. Jag önskar er två all lycka i livet. Ta hand om varandra. Njut av livet och varandra. Du är verkligen SÅ värd detta efter allt med Totte.
    Och ett stort tack till en underbar blogg. Så himla kul att få följa med dig i ditt och barnens liv. Du är en förebild för mig. Fortsätt vara den du är Therese.
    Kram från en trogen läsare.

  7. Veroncia

    Bara strunta i vad dom skriver. Så länge du gör det som gör dig lycklig så fortsätt med det och strunta i allt annat skitsnack för det är inte värt det. 🙂