INGEN VANLIG DAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

INGEN VANLIG DAG!

Idag för 4 år sedan hade jag en nyfödd klimp på 5 kg och 52 cm lång liggandes på mitt bröst.

Vet att jag var rädd för att inte kunna älska barn nr 2 lika mycket som det första. Hur skulle kärleken räcka till för två? Hur skulle jag någonsin älska lika hårt och intensivt som jag kunnat göra med Ellah?

Men nu vet jag, nu vet jag bättre. Den där lilla klumpedunsen till unge tog oss med storm och visade att den där enorma kärleken finns och räcker till för båda <3

Kidh, du är mammas Bubbis och Ellahs lillebror. Du har ett hjärta av guld och vill allt och alla väl. Du är en riktig liten clown som älskar att bjuda på dig själv och du är en jäkel på att charma alla som kommer i din väg <3

Min lilla pojk, som just nu känns så himla stor! Vad hände med tiden? När blev du fyra år? Jag måste ha somnat till när du var 1 år och inte vaknat förens nu……

Jag älskar dig till månen och tillbaka och minst 1000 varv runt!

Tjock Kidh

En nyfödd Kidh. Inte så liten va? 😉

20150610_093035

20150610_093003

Passade ganska bra med Studiedag från förskolan idag. Klockan 9:30 gick jag och Ellah in med frukost på sängen och sjung för Kidh som då låg och sov som bäst. Min lille Bubbis är precis som sin Mamma. Extremt morgontrött 🙂

Kidh vrålade rätt ut: Mamma, jag är fyra år, tänk snart är jag fem år 😀

Idag ska vi baka och fixa inför helgens kalas och i eftermiddag kommer barnens Pappa på besök för att fira Kidh <3

Hörs senare! Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Han är ju charmig din Kidh en riktig goding. Ge honom en jättekram från mej men glöm inte storasyster också.
    Ha en fortsatt bra dag allihop.