Therese Wickman

När kroppen säger ifrån!

Den här fjällen resan kanske kommer lägligt ändå?

Har dom sista dagarna varit fruktansvärt trött och har nu fått stressutslag över hela armarna och på bröstet som kliar något enormt. Jag sover oroligt, har hjärtklappning och har en oros klump i magen.

Varför är det så? Är det saker som hänt som nu kommer ikapp? För just nu är jag lycklig med mitt liv trots många motgångar och mycket stress.

Somnade till och med från min vän nu ikväll 🙁 Hade planerat sedan några veckor tillbaka att träffa Karro, en vän och vi skulle dricka vin och mysa.

Vaknade upp i panik på soffan och hade sovit bort två timmar och hade 8 missade samtal och sms på telen. Lyckat!   Förmodligen var det väldigt välbehövligt, men så surt när man sett fram emot något!

20150320_192449

Vet inte om utslagen syns så bra på bilden?

Någon som haft stressutslag och vet någon salva som hjälper??

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt och sedan tar jag kväll och slår på en film!

Ta hand om dig och glöm inte bort att vara rädd om dig <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej. Det ser ut som nässelutslag. Har själv haft det och det kliade nåt förbannat innan det bröt ut. Fick antihistamin och kortisonkur av läkaren för att det skulle försvinna och det var troligtvis orsakat av stress. Hoppas du blir av med det fort och att ni får en härlig semester

  2. Lena

    Tycker oxå att det ser ut som nässelutslag. Hade det för några år sedan. Många turer till vårdcentral och till slut remiss till hudmottagning. Läkaren sa att det var stressrelaterat. Det blev inte riktigt bra förrän jag gick till homeopat. Lyssna på din kropp, andningsövningar o yoga är bra.

  3. stina

    Aloe Vera skulle jag också säga OCH, lyssna på din kropp!! Har haft samma symptom sen innan jul och det är hemskt.
    Vila vila vila, skratta och njut. Fjällen blir nog toppen!
    Kram

  4. Heidi Fagerlund

    Loratadin en antihistamin som jag själv tar vid likadana utslag. Klådan dämpas snabbt och du blir inte trött och dåsig av dem

  5. Mikis

    Hej Therese!
    Vill bara säga att jag känner igen mig så mycket i detta jag är så lycklig nu och mår så bra har inte haft det såhär lugnt på länge men har som du fått hjärtklappning, tappat minnet, inte ens haft ork till att prata, låg bara och grät så jag gick till läkaren och precis som du säger så sa han att allt som varit kommer i kapp en och jag har haft ett otroligt svårt och tufft liv och har det fortfarande men har accepterat det nu och därför känner mig lugn och då blir man så irriterad när stresssympten kommer! Hoppas de går över försök med några andningsövningar var läkarens rekommendation till mig tyckte dock inte det hjälpte så värst! Men kom ihåg att ta hand om dig och våga säga ifrån och berätta hur du känner! Kramar

  6. pernilla

    Tycker nog aloe vera gel är bäst!!! Inget man blir beroende av som något från apoteket!! Den krämen hjälper mot allt!!!
    Insekts bett..solsveda…kolla foreverliving.se kram och ta hand om dig <3

  7. Elsy

    Jag har också fått stressutslag ibland, i perioder då jag inte mått helt bra. Gick till läkaren första gången det händer, och hon sa att jag kunde ta antihistamin-tabletter, typ Kestine. Även om jag inte är allergisk mot någonting så menade hon att reaktionen i kroppen var den samma som vid en allergisk reaktion. Du kan ju alltid testa, du märker ju efter någon dag om det verkar funka eller inte.

  8. Christin Andersson

    Hej Therese! Vilken fin människa du verkar vara ❤️ Jag har haft exakt sånna där utslag och de kliar fruktansvärt mycket! Min faster som är sjuksköterska tipsade mig om att ta allergitabletter! För tydligen är det kroppen som reagerar på sig själv. Jag testade och det värsta la sig. Det tog ungefär 2-3 dagar innan utslagen var borta. Jag tycker att du ska ta detta på allvar, när man får stress utslag har det gått ganska långt