Therese Wickman

MYSIG GÅRDAG OCH FULLRULLE!

Oväntad men mycket trevlig och mysig kväll igår 🙂

Idag är det lördag och solen gör oss äran att lysa från en knallblå himmel även denna dag. Ljuvligt!

Nu är det några fullplanerade dagar jag har framför mig. Idag ska vi umgås med min bror och hans dotter Wilma för att i eftermiddag åka ut till några vänner där det vankas lek, middag och Mellomys!! Känns som en riktigt bra dag!

Tidigt i morgon bitti åker jag till Stockholm på äventyr och jobb. Berättar mer imorgon 😉

gymmet

Har lyckats överträffa mig själv denna vecka och har kommit iväg till gymmet i tre dagar. Jag känner mig redan piggare och otroligt motiverad. Känns skönt att komma iväg och koppla bort hjärnan från allt jobb och allt som hänt sista tiden och bara fokusera på sig själv. Gör nog det alldeles för sällan 😉

Ska försöka hinna få tid till att träna under lunchen i vardagen. Jag är väldigt principfast att jag inte vill att `min`träning ska gå ut över barnen. Vill inte dra med dom till gymmet i onödan utan vill att dom efter dagis ska ha möjlighet att leka med vänner, att vi ska vara ute, fixa hemma, laga middag osv utan att det ska bli drabbat för att jag `måste` ta med barnen för att åka och träna. 

Jag tränar inte för att gå ner i vikt utan för att fasta till kroppen en smula. Har inte ens en våg hemma utan tänkte fokusera på att mäta kroppen för att se om man minskar något runt lår, armar och mage. 

Ha en underbar lördag min vän så hörs vi sen <3

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.