Therese Wickman

HAR DU FYRA SKINKOR ELLER TVÅ?

En svaghet jag har är att jag kommer i säng alldeles för sent om kvällarna. Jag är en nattuggla ut i fingerspetsarna och är så extremt morgontrött så ni anar inte. 

Bestämde mig i Söndags att hur trött jag än må vara på morgonen så ska jag komma upp i tid för att hinna ta en lugn frukost med barnen och njuta av en kopp kaffe i lugn och ro utan stress och fart på morgonen. Har gått två dagar av den här veckan och än så länge funkar det utmärkt! 🙂 

Kommer till jobbet i tid som vanligt men nu med betydligt skönare start på morgonen!

Det är så himla roligt på kontoret just nu. Nu händer det grejor vill jag lova er. 🙂 Det bokas in föreläsare, kända profiler och  utställare bokar in sig på en monter. 

För er som är nya här på bloggen eller för er som har glömt bort vad jag jobbar med så skaffade jag eget företag i höstas ,och är nu i full gång med att dra ihop en Barnmässa här i Örebro, Äntligen lixom.!

Varför har det inte funnits innan?  Detta är ett drömjobb för mig och det är SÅ himla kul!

Hemsidan byggs på allt eftersom men ni kan ta en titt HÄR om ni är nyfikna 😉 

Med tanke på att jag för det mesta sitter på kontor så ska jag försöka komma iväg och röra på mig under lunchrasten. När jag jobbade på Förskolan fick man in vardagsmotionen på ett helt annat sätt då vi ofta var ute i skogen osv.

Herregud säger jag bara. Jag är SÅ otränad. Tränade en timme över lunchen och nu kan jag knappt gå 😉 Mina ben skakar som ett asplöv!

Tänker inte träna för att gå ner i vikt utan mest för att tajta till lite 😉 Ben och armar är det jag ska försöka koncentrera mig mest på. Det är lixom det som hänger mest 😉  Ni vet det där klassiska gäddhänget? Och lår som dallrar när man rör sig eller för att inte tala om skinkorna som blir fyra istället för två när man har bikini eller trosor som sitter åt lite. Haha, förlåt men ser min dubbelrumpa framför mig!

Nu måste jag checka ut för idag och åka för att hämta hem Trollen från Dagis.

Ja, jag säger Dagis trots att jag själv jobbat inom verksamheten 🙂  Förskola eller dagis samma sak fast olika namn!

Puss Och Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Vad skönt det låter! Att komma iväg på friskvård gör underverk för kropp och själ. Vi har gym på jobbet och jag är extremt tacksam för det! Vill också försöka få bort det där gäddhänget. Sa till min träningskompis idag att går jag ut nu och ställer mig i blåsten-tar det då vind under gäddhänget så jag flyger iväg

  2. Lisa

    Oj oj oj… Ta det lugnt! Alla har rätt till sin åsikt och att ställa en fråga. Jag tycker att media och vi som arbetar inom förskolan kan försöka föregå med gott exempel… Men inser att med så sura, bestämda, motstridiga ”fröknar” är det ingen ide!.så du har rätt… Jag lägger ner!

  3. läggner

    Va fan spelar det för roll om man säger dagis eller förskola lägg ner och sluta klanka ner!!
    Ja man får säga fröken…jag vill att ungarna kallar mig fröken..påminner om en mystid från min barndom.

    sen spelar det ingen roll om du prompt kallar dig själv pedagog och verksamheten förskola…det kommer ändå vara som det är…och bara för att vi kallar det annorlunda så förändras inget direkt av det. Det är inte så att våra löner skjuter i höjden pga vad du bestämmer dig för att kalla saker. Det kommer inte höja professionen. Sluta va så politiskt korrekt och lev livet/// en ”pedagog” som gick ut med toppbetyg

  4. Lisa

    Fast förlåt… Det är ju inte alls samna sak. Om inte ens vi som jobbar inom förskolan kan ha inställningen att det.inte heter dagis, då förstår jag inte hur vi ska kunna få föräldrar och andra att ändra.
    På min förskola säger både barn och föräldrar förskola, men det beror nog på engagerade pedagoger! (Eller förlåt, du kanske säger fröknar?)

  5. Johanna

    Vem betalar ut din lön? Förstår inte hur att dra ihop en barnmässa kan försörja en hel familj?