Therese Wickman

ETT REJÄLT BAKSLAG!

Godmorgon vännen!

Dom senaste dagarna har varit jobbiga, men inte så jobbiga som jag ändå trott. Jag har känt mig psykiskt stark och insett att jag faktiskt är värd bättre.! Inte bara jag, utan alla är värd någon som man kan lita på i vått och torrt. Som står kvar när det blåser som mest och som vill ge kärlek, tillit och respekt. Det förtjänar vi alla! 

Men idag vaknade jag upp med ett rejält bakslag. Det spelar ingen roll hur mycket jag ´vet`att detta är bäst för mig och barnen i slutändan.

Idag är en jobbig dag, idag saknar jag honom att det gör ont rakt in i benmärgen. Jag har en klump i magen, ett illamående som inte vill gå bort och just nu, just nu hade jag gjort vad som helst för att få vakna upp ur den här hemska mardrömmen.

Jag vill kyssa honom, jag vill att hans varma kropp ska ligga tätt intill min under natten, jag vill att han ska pussa barnen godnatt, jag vill höra han viska att han älskar mig, jag vill att han ska hålla om mig, hålla om mig om bara för en sista stund!!

Vill passa på att tacka för eran kärlek och omtanke. Tack för alla fina sms, samtal, blommor, mail och kommentarer. Tack, verkligen, TACK!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Jag är inte den som är den och vill inte tycka illa om folk egentligen, Totte är säkert en rolig prick, omtänksam på vissa plan osv.
    Vem kan inte vara otrogen, såra och göra misstag, MEN fy fan rent ut sagt att han kan göra det om och om igen när dina underbara små ungar hamnar i kläm och det borde han väl lärt sig redan efter första gången, eller redan innan första gången, för vem har inte det vettet innanför pannbenet när han vet hur mycket han betyder för dom. Han verkar ju varit en bra extrapappa, men usch vad det säger emot sig själv när han låter dom äta av kakan och sen medvetet tar ifrån dom den. Att sköta det på ett snyggt sätt när barn är inblandade hade ju inte skadat.
    Du kommer fixa det här och kommer så småningom kunna se vilken tur du hade som tillslut blev av med honom 🙂 Det kommer bli bra. Så bara är det, även att du såklart måste få vara ledsen, arg och besviken för att kunna ta dig igenom det här.
    Kramar från mig

  2. Sandra

    Jag lider så fruktansvärt med dig.. Förstår inte hur man kan göra så speciellt inte när där e barn med i bilden.. Som sagt du är värd så mkt bättre någon som kan behandla dig med KÄRLEK o RESPEKT! Skickar massa kramar till dig o dina fina barn❤️

  3. Linda

    Du är inte mer än människa,, du sörjer det som inte blev! Sorg är ett bevis på kärlek, att du älskat.. Konstigt nog tar det tid för hjärtat att förstå.
    Ta en dag i taget och tänk att det du går igenom är helt normalt med tanke på omständigheterna. Med tiden blir allt bättre och det vet du säkert redan. Du och barnen är värda så mycket bättre!
    Lägg ditt fokus på annat än Totte och förlåt honom för din egen skull så du slipper bära all bitterhet. Att förlåta någon är inte samma sak som att det personen gjort är ok eller att man vill ha personen i sitt liv igen utan enbart för sitt eget välbefinnandets skull.

    Ta hand om dig och barnen!

  4. Anna

    Hej! Har följt dig enda sen EMS men aldrig kommenterat.. gillar dig skarpt och älskar att läsa din blogg och följa din instagram. Har ju verkligen hoppats på dig och Totte. Jättetråkigt att det skulle behöva sluta så här. Behöver egentligen inte säga det alla andra säger och som du också vet, att du är värd så mycket bättre för så är det. Både du och dina fina barn. Vill iaf skicka en stor styrkekram till dig och dina barn! All lycka till er

  5. Johanna

    Usch, jag mår illa när jag ser bilder på honom. Det är en sak att göra slut med en partner men att göra barnen såpass illa som han gör när han väljer att komma och gå in och ut ur deras liv är verkligen inte schysst. Om det här fortsätter kommer dom aldrig våga lita på någon framöver. Dom kommer tro att alla ska överge dom när det inte passar längre. Försök håll dig långt borta från honom för han är inte värd er! Ni behöver ingen som sårar er om och om igen…..kram till er och var glad att barnen har en riktig pappa som inte överger dom!

  6. 4 barns mamman

    Massa kramar, alla sår läker så småningom . Vissa läker fint andra lämnar ett ärr . Lovar att du kommer bli ännu lyckligare någon dag. Först ska du själv vara nöjd och lycklig innan du börjar leta efter kärleken. Lovar det finns så mycket härligt att leva för än att sörja en skit stövel. Kram

  7. Bella med familj i Västerås

    Usch vad det skär i mitt hjärta att läsa din blogg nu 🙁 Man kan känna din smärta genom skärmen och jag lider med dig och barnen. Jag skänker dig massor med styrkekramar och önskar dig och barnen all lycka till att läka

    Kram Bella

  8. lotta

    therese vet det är jobbot å tungt , men det går över tro mig å finns någon bättre för dig även om det är tungt nu med känslor mm för totte , men du måste bearbeta detta klart å komma till insikt att du måste släppa han å dina känslor för han , han ej värd tanka ens. jag varit med om detta flera ggr, man klara det å så mycket kärlek du får med blommor vänner mm så går du ut ur detta tragiska förhållande med flaggan i topp. håller med alla här han ej värd dig å jag såg detta i programmet med , tyvärr. sköt om er kramiz i massor

  9. Maria

    Det kommer komma fler sådana dgr tyvärr-då man nästan skulle böna och be att få vara nära igen. Men sedan kommer alla de andra dgr-de dgr du vet innerst inne att detta är det bästa, för ditt hjärta och barnens?! Du får sörja och efter ett tag så kommer ditt hjärta göra rum till Han som är meningen för dig-Han som också söker och längtar-han som kommer göra allt för att du och barnen ska ha det bra. Du kommer veta när du träffar honom. Men han finns där ute, era vägar har ännu inte korsats. Sörj nu ett tag, och låt dig själv att få distans från T. Omge dig av fina underbara barn, vänner och familj och så fort du vill ringa honom, sms, gör någon helt annat som får dig påmindes tankar. Varje människa är värd att ha någon som älskar en, någon som man kan lita på och det är du också. Du verkar ha så mkt kärlek att ge så slösa den inte på någon som inte kan ta emot den. En person måste älska sig själv först innan man kan älska tillbaka. Styrke tankar till dig! Maria

  10. Agneta

    söta du ! Det värker i mitt hjärta att du och dina fina barn ska behöva uppleva detta!! Träffade dig på stora holmen i somras och du var så trevlig att prata med. Även om det kanske inte är någon tröst just nu, så kommer den rätte att dyka upp en dag ! Önskar så att man kunde göra något för dig och barnen ! Ni finns i mina tankar !