Therese Wickman

ETT AV DOM TUFFASTE INLÄGGEN I MITT LIV!

Vet inte vart jag ska börja…….

Jag känner så fruktansvärt mycket att jag inte riktigt vet vilken känsla som är starkast. Kärlek, hat, sorg, besvikelse? 

Jag skäms, jag skäms så fruktansvärt mycket att jag älskade dig så himla mycket att jag vågade ge dig en till chans. Att jag inte förstådd efter första gången du lämnade mig, så borde jag defenetivt förstått det andra gången. Dom djupa såren du skapade i mig, dom hårda orden som satte sig fast i min hjärna.  Hur kunde man välja att vilja såra någon så mycket när man påstår sig älska? 

(Att jag blev dumpad i höstas kommer säkert som en stor överraskning för dom flesta av er. Jag skämdes så mycket och var så fruktansvärt ledsen att jag aldrig tog mod till mig att berätta. När jag kände mig redo, stod han här igen)

Jag var så bestämd i höstas efter att du valde att göra slut med mig igen att jag inte ville se dig något mer. Det fick vara nog!  Jag kände sådan besvikelse och undrade hur det bästa förhållandet någonsin samtidigt kunde vara det värsta? När du sedan veckor av saknad plötsligt skaffat jobb bakom min rygg här i  Örebro och insisterarade på att du betett dig som en skit. En skit som sagt och gjort saker pågrund av rädsla så kunde inte min kärlek till dig hålla dig borta längre. Jag öppnade en än gång upp mitt bröst och visade mig naken för dig. Jag öppnade upp mitt hem och lät dig vara en del av barnens liv på heltid, dygnet runt! Äntligen var vi där, precis på det där stället jag drömt om. Jag hade min familj och det under samma tak!

Barnen har älskat dig sen första stund och i Ellahs ögon är du hennes största Idol. 

Kunde jag ha sett detta komma igen? Borde jag sagt nej för både barnens och min skull när du insisterade på att flytta hit och bönade och bad om förlåtelse?  Jag ville så mycket, barnen ville så mycket!  Jag känner mig dum. Jag känner mig som världens sämsta Mamma som lät dig komma in till oss igen. Som lät dig kasta bort våra hjärtan en o än gång!

Jag kunde inte blunda för den enorma kärleken vi kände alla tre för dig. Min önskan om att du äntligen mognat och ville detta till 100% . Jag kunde inte blunda för hur underbar du är och alltid varit med barnen. Ditt engagemang och kärleken till dom. DU må vara världens bästa bonuspappa, men någon vidare trovärdig pojkvän har du visat prov gång på gång att du inte är!!

Jag gråter, känner mig tom, känner en klump i magen, känner förvirring!. När hände det, och varför så fort? För dem dagar sedan gjorde du plötsligt  slut, och idag valde du att ta ditt pick och pack och flytta tillbaka till Göteborg! Jag har inte ens hunnit smälta det. Varför FLY?

Vetskapen om att vi aldrig kommer ses eller pratas vid mer gör mig ledsen, sorgsen och arg, samtidigt som det känns som en lättnad. En lättnad att veta att vi tre får sörja och gå vidare och bli starka tillsammans utan att riskera att du krossar oss igen!!!

Ett liv utan dig kommer bli oerhört tomt. Ett liv utan dig kommer till en början vara betydligt gråare,  för kärleken till dig är trots allt lika stor trots hatet jag känner. Kärleken från barnen är lika stor trots en stor besvikelse!!

Men jag är nöjd och tillfreds med vart jag är i livet. Jag älskar mig själv, jag älskar mina barn så det gör ont i bröstet, jag håller på att jobba mot min dröm inom jobbet, jag bor i ett fint radhus fullt av liv och kärlek!  Även om livet hade varit en dröm att dela det med dig så ska du inte få mig att gå under! 

Nu är det vi tre mot världen och det kan jag leva med! <3

Jag vill inte gå in i detalj eller smutskasta någon man älskar allt för mycket i detta. Jag vill inte berätta vad eller vad som inte har hänt mer än att har lämnat mig och att jag just nu är en aning förtvivlad!  

Tack för att ni finns och förstår att jag behöver få landa i detta och gråta ut! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Jag tycker verkligen att det är så tråkigt att Totte inte vågar släppa in nån på skinnet och vågar bli älskad. Han har gjort såhär förut och nu trodde jag hann hade mognat. Ni verkade ha det så bra. På gott och ont kan han charma vilken tjej som helst så de blir knäsvaga. Jag vet ( beef there) . Det tar lång tid att glömma och släppa känslorna, men jag är säker på att du hittar kärleken du söker i framtiden. Du är ff så ung

  2. Anna

    Styrkekramar till dig finaste du! Du är värd äkta och ömsesidig kärlek och jag är säker på att du kommer att få det en dag <3

  3. Madde

    Men hur kunde han göra så precis innan alla hjärtansdag också!
    En sak jag kom och tänka på att ni kanske är så att ni inte klara av att vara sambos och att ni ska vara särbo om nu har någon chans för varandra!
    Styrke kramar till dig ❤️

  4. Li

    Vill tillägga:
    Jag skrev … ”Vi kvinnor kan även om/när det gör ont!”
    SÅ är det … till 99.9% är det vi kvinnor som är navet i de flesta familjer. De gäller alla konstellationer av familjer – kärnfamilj, regnbågsfamiljer, relationer som din och Tottes mm mm.

    Vi kvinnor kan och just nu … kan DU!!!

  5. Li

    Lilla raraste du! Jag är äldre, skild (jag gick) har haft ett par förhållanden men lever nu ensam och trivs med det. Mina barn är vuxna så det är okej.
    Svårare med små barn som dina härliga små raringar.
    Du tar dig genom detta! Jag lovar, även om det kanske tar en tid. Bli inte förvånad om Totte, ”gossen” som verkar ha svårt med att knyta an, svårt med att känna äkta och svårt att leva i sanna och äkta relationer, snart är förlovad och kanske gift. Män är, vid separationer, svagare än vi kvinnor.
    Min fd man, gifta i 27 år, gifte om sig efter 9 månader! Klarade inte leva ensam, vissa/många män behöver ständig respons från en kvinna och tar ofta vid en separation ”första bästa”.

    Var en strong kvinna kära du – bort med bilder på Totte – försök leva ett gott liv med dina härliga ungar, DU kan!!! DU är kvinna och vi kvinnor kan! Så är det,
    Vi kvinnor kan även om/när det gör ont!
    All lycka till och vet du – jag beundrar dig att du inte helt skriver ner Totte, det i sig tyder på att du har kommit många steg före honom i mognad, DU är en vuxen och mogen och klok kvinna!
    Lev väl du unga kvinna, du har livet framför dig!!!

  6. Cecilia

    God morgon!

    Såg dig första gången i ensam mamma söker och upptäckte redan då vilken fin människa du är. Det kan va jobbigt att bryta upp från någon man älskar så mycket. Men man ska tänka på sig själv så att man mår bra. Ett ordspråk på vägen ”mister man en står det tusen åter”

    All kärlek till dig och barnen/många kramar till er

  7. Mikaela

    Kramar till dig och barnen! Ni klarar det även om det är kämpigt nu, sen tror jag ni får ett annat lugn i familjen när du inte behöver fundera på om du blir sviken flera gånger. Det finns bättre män!

  8. Hedvig

    Jag blir så ledsen av att läsa det här. Hoppas du tar dig igenom detta så snabbt och smärtfritt som det bara går. Och ja önskar med hela mitt hjärta att du snart får hitta en man som är i samma stadie i livet och som kommer älska dig så mycket att han aldrig kommer hitta en anledning till att lämna dig. Kram ❤️❤️

  9. Anna

    Usch, det gör så ont i mig när jag läser detta. Kan inte i min vildaste fantasi tänka mig vad du går igenom. Jag tänker inte skriva om vilket svin han är, du vet nog redan vad du tycker om det själv! Skäms inte för någonting! Jag tror många gått igenom samma sak och agerat på samma sätt! Jag tycker snarare att det visar på att du är en människa med stort hjärta och att du hellre friar än fäller. En fin egenskap! Inget jag skriver kommer att få dig att må bättre men jag vill iaf skicka dig en tanke och världens största kram!!

    Ta hand om er!

  10. GC

    Jag tror Elin slår huvudet på spiken här ovan. Försök gå vidare utan hat. Ni är bra personer båda två. Men ni var inte i fas i livet, typ. Kram.

  11. Ann

    Therese han har bevisat vad han är för en nu så han är inte värd en sån fin tjej som du och dina fina barn! Så om han kommer krypandes igen ta inte tillbaka honom! Han har fått sina chanser!!

    Kram <3

  12. Nathalie

    Fyfan vilket vidrigt svin han är!!!! Han förtjänar inte dig eller dina barn. Han har ju allvarliga problem, blir ärligt talat äcklad när jag läser detta. du förtjänar någon som alltid väljer dig först framför en kväll på stan. Någon som längtar efter att leva ett lugnt familjeliv med dig och barnen !!! han är en ful, omogen liten pojkspoling trots att han är 24 år och borde bete sig som en vuxen människa. Du förtjänar en vuxen man som vet vad han vill!!! Det är attraktivt.

  13. Mikaela

    Uch det är en tuff tid du kommer gå igenom. Men tiden läker & du blir klokare & starkare efter det hör. Det är värre för han stackarn. När han mognat klart & inser vad han lämnat kommer han få ångra resten av sitt liv. Medansvar du o barnen är lyckligare än någonsin. Lycka till! Styrke kramar

  14. Anna

    Nämen vad tråkigt. Verkligen. Starkt av dig att berätta för oss alla. Lägg ingen skuld på dig själv. Tror alla vi som läser din blogg vet att du aldrig avsiktligt skulle utsätta dina barn för nåt. Du har ju snarare varit modig som öppnat upp för kärleken! Nä, fy vad jag känner med dig. Bryt ihop och kom igen! Vi är många som tänker på dig. Styrkekramar i massor!

  15. Emma

    Så jävla dåligt!!! Du kommer hitta den perfekta mannen snart, lägg energin på dem som förtjänar det istället, svin! Kram

  16. Lotta

    Therese! Jag blir sååå ledsen när jag läser det du skriver. Blev alldeles rörd när du hade lagat så fin mat till familjen, men besviken när du skrev att Totte valde utgång med vänner efteråt. Du verkar vara en underbar människa och mamma och jag kan inte annat än önska dig all lycka. Trots att jag förstår att det känns extra tungt just nu. Kram

  17. kamilla

    Åh va jag lider med dig vännen! !!!! Tycker så synd om dig och barnen!!!! Det finns inga ord i världen i denna situation ni befinner i er. Men du ska veta att jag tänker på er jätte mycket. Du är värd en mycket bättre kille som älskar dig på äkta sätt och totte vet inte vilken fin tjej han går miste om. Kram

  18. Martina

    Therese <3 Det här är du inte värd! Men jag tycker man ser tydligt att ni är på sån helt olika nivå! För honom verkar allt bara vara en lek, ena dagen flytta till Örebro och bli bonuspappa till dina barn, skriva om just det på din blogg med ansvar och allt vad det innebär, för att dagen efter packa sina saker och bara lämna er. Och för dig var detta såklart hela din värld, det du drömt om. Just nu känns det helt förjävligt men om ett tag kommer du se på saken på ett helt annat sätt, du kommer förstå hur omogen och och känslolös denna människa faktiskt är. Han har inte bara sårat dig, dina barn också! Det är helt oförlåtligt, håll huvudet högt och tänk: Jag klarar mig mycket bättre utan honom!

  19. Emma

    Vill bara säga att du är min stora förebild jag vet att detta inte kommer att göra att du mår bättre och det är inte därför jag skriver det. Jag skriver det för att jag vill att du ska veta det.
    Min största dröm är att bli en lika cool och underbar kvinna som dig när jag blir vuxen.

    Jag är otroligt ledsen för er skull och det är verkligen inte ditt fel! Du är en helt underbar mamma!

    Kram på dig!!<3<3

  20. Elin

    Vad tråkigt att höra!
    Men försök att inte hata, det tar så otroligt mycket onödig energi. Du är värd mer än så, han är inte värd känslorna.

    Jag tror att totte blev obekväm med att allt skulle vara så öppet.
    Att du skriver ut att du vill ha barn så kort tid efter at ni blviit sambos och plötsligt lever fullt vardagsliv med allt vad det innebär med två goa ungar, som trots allt, inte är hans.
    Jag tror inte han är en dålig person. Jag tror att hans känslor för er var äkta och att hans avsikter har varit ärliga genom det mesta, men att han helt enkelt inte var redo och kände sig kvävd.
    Tyvärr.
    Alla klarar inte av bonuslivet eftersom de inte varit med från början.
    Och du som redan är mamma vill ju ha ett vanligt familjeliv så fort det bara går.
    Man kan inte hjälpa vem man blir kär i, men du kanske träffar någon som redan har barn, som förstår och vill på samma plan som du.
    Totte kanske hittar en tjej utan barn, som han kan mogna tillsammans med.
    Det låter hemskt, men försök vända dina hatkänslor till att ladda på detndu är bäst på.
    Att vara en fantastisk mamma, rodda en otroligt magisk mässa, och bara vara du.
    Det är inte fel på dig, han vara bara inte just DEN för dig.
    Men han finns där ute, när du minst anar det så kommer din riktiga prins. Det är jag säker på.

  21. cissi

    Usch då, men skit i honom inget att ha som han beter sig gång på gång – det finns bättre…
    Ignorera och glöm dom som inte är något att hålla fast vid – his loss!

    Kram

  22. Malin

    Du är en sån fantastisk människa. Du förtjänar allt å mer därtill. Önskar jag kunde ta all din smärta och all barnens smärta och få den att försvinna. Jag är så otroligt ledsen för eran skull. ♡♡♡

  23. Annie

    Känner dig inte och har inte följt dig så länge. Men ville bara skriva att jag verkligen lider med dig och förstår vilket helvete du går igenom. Som mamma vill man aldrig se sina barn ledsna, att de finaste man har har knutit ann till en person som helg plötsligt försvinner är ju det som smärtar mest. Man måste våga för att vinna här i livet och det har du visat dina barn<3 Ni kommer ta er igenom detta ännu starkare tillsammans. Stor kram från mig och min son till er alla tre<3

  24. ulrika

    Jag lovar dig att det blir bättre. Det finns så mycket bättre killar där ute. Jag blev själv lämnad av mina barns pappa. Det bästa som hänt mig, men då kändes det inte så. Detta hände för 10 år sedan. Nu är
    jag gift sedan 3 år.
    Ta inte tillbaka honom inget att lita på .
    Kram

  25. Ylva

    Åh jag vet precis hur det känns när man helst bara vill krypa ur skinnet för att man inte står ut med smärtan! Du kunde ju inte veta att han skulle dra igen så försök verkligen att släppa dina skuldkänslor och fokusera på dig och dina barn ❤️ ta hjälp av din fina familj och dina fina vänner.
    Kram till er!

  26. Sofia

    Jag lovar dig. Verkligen LOVAR dig.

    Hur otroligt det verkar och känns.

    1. Om två, kanske tre månader känner du annorlunda. När du får lite distans till allt som hänt.

    2. Du inser va. Han är INTE värd din kärlek. Sorry, men han verkar varken mogen eller snäll. VEM är otrogen 3 gånger?

  27. Linda

    Du e grym Therese!!! Du vågade älska du vågade öppna dig å DU ÄR världens bästa mamma!!! Trots att det känns förjävligt nu å det känns som livet aldrig kommer bli bra så kommer det bli BRA!!! Du sörjer NU å du kommer sörja klart! Han sörjer inte nu han flyr… När du bearbetat å är KLAR då har han sitt kvar!!! DU KOMMER BLI Stark❤️❤️❤️
    Massa styrkekramar till dig å dina fina barn!!!

  28. Jojo

    Jag skickar styrkekramar till dig även om man vet efter att läst din blogg att du redan är stark. Men i detta läget så förstår jag att mattan är ryckt under fötterna på dig o känslorna är överallt.

    Stor kram till dig Therese! ❤️❤️

  29. Jenny

    Men alltså vilken människa 😮 hur tänker han egentligen? Lämna dig och barnen när ni precis blivit sambos? Åh vad arg jag blir. :@
    Men kämpa! Du är värd någon så mycket bättre än honom! <3

  30. Nita

    Man blir så himla ledsen att höra detta och kan inte förstå hur Totte kan göra på detta sätt både mot dig och barnen, svika inte bara en gång utan 3 gånger!! Mycket omoget gjort! Men du verkar vara en otroligt stark person, så du och barnen kommer klara er bra i livet.

  31. Linda

    Så oerhört ledsen för din men framförallt för dina barns skull som är alldeles för små för att förstå och kanske klandrar sig själva för detta. Du är ingen dålig mamma men fy fan för Totte alltså! Tyvärr verkar det som att Totte är oerhört omogen. Det märktes rätt tydligt i hans senaste inlägg då det kändes som att han ser sig själv som störst, bäst och vackrast, lägg också till smartast. Jaja, så snackar tonåringar!
    Jag tror verkligen att han älskar er men han var tydligen inte mogen för allt vad familjelivet innebar.

    Din lycka kommer!! Det finns så otroligt många fina män med stora hjärtan där ute som tycker du är otroligt vacker. Vi alla har ju mer eller mindre skavanker men Totte minsann han har ju sin tvättbrädemage som han ju skrev om sist och just nu tror jag att det det är just en ytlig tjej han kommer helt utan hjärta och själ.
    Hoppas för hans egna skull att han kommer till insikt om vad han ställt till med.

    Det är ok att gråta och sörja hur allt blev! Känn inte att du måste vara stark för känslorna kommer annars ikapp. Och barnen måste få gråta, sörja och prata för att bearbeta sina känslor.

    Du har ett hjärta av guld, du kommer träffa den rätta och att det är rätt man vet du när du känner att du inte behöver tveka som du gjort med Totte.

    Styrkekramar till dig och dina fina barn

  32. Sabina

    Vill bara säga att du är en underbar mamma,
    Allt du gör är så otroligt fin.
    tack för allt du delar med dig.
    Styrkekramar till er tre

  33. Maggan

    Skickar massor av kärlek och kramar till dig. Han förtjäna dig inte! Hoppas att i framtiden du kommer hitta någon som är där för dig oavsett vad och som inte lovar saker han inte kan hålla. Från djupet av mitt hjärta önskar jag dig och barnen allt gott! Du är en fantastisk mamma och ha inte dåligt samvete för att du släppte in honom i barnens liv. Det är inte ditt fel!

  34. Anna

    Jag är inte lika bra som du på att formulera mig, men vill ändå skriva att jag är såå ledsen för din skull. Jag har förstått på dina inlägg att du verkligen vill att han ska vara en trygg o perfekt sambo/bonuspappa, men han kan tydligen inte det… Hoppas att du snabbt kommer över honom o kan gå vidare. Barnen måste vara såå besvikna

  35. Suzann

    Fina du!!
    Du är inte ensam om att tagit tillbaka någon som en gång svikit. Det viktigaste för dig är att INTE ta honom tillbaka igen. En gång svikare alltid svikare!!!
    Lev du för dina vackra barn och en framtidstro på en man som är alt det du trodde Totte var!!

  36. sabina

    Ursäkta men vilket jävla svin han är mot dig o barnen 🙁 Finns inga bort förklaringar!
    Han är inte värd din kärlek o dina tårar även ifall jag förstår hur grymt ledsen du är <3
    Var ni oense o bråkade mycket? Väldigt konstigt beslut utav honom o jävligt omoget!

    Ta hand om dig!!!!

  37. Johanna

    Nej vad tråkigt! Hur tänker han egentligen? Kan han inte bestämma sig hur han vill ha det? Och sedan fly mitt i allt är fegt tycker jag. Verkar som det kom från ingen stans detta beslut!
    Du kommer hitta någon bättre, du är stark du! Du och barnen!
    Ta hand om er!

  38. Annette

    Så tråkigt att läsa detta. Känner med dig och barnen. Har nyligen varit med om samma sak (också andra chansen).

    Totte har troligen mycket relationsångest och undvikande anknytningsproblem. Rekommenderar honom boken Hemligheten – från ögonkast till varaktig relation.

    Du förtjänar någon som kan ge allt tillbaka till dig. Totte önskar nog att han kunde vara den personen, men har troligen ganska mycket att jobba med vad gäller anknytningsproblem. Han kommer såklart att ångra sig jättemycket när det gått en tid. Men då är det för sent. Du har verkligen gjort allt du kan och gett honom mer chanser än han förtjänat.

    Ta hand om dig och barnen nu. Det kommer bli bättre. Försök att träna (bra för att komna i balans och är upplyftande) och gör mycket roliga saker med barnen.

    STOR KRAM!!

  39. maggan

    Gud jag måste bara skriva. Hade en kille som var otrogen hela tiden (en del visste jag om, en del inte) men jag jobbade stenhårt för att hålla ihop förhållandet. Ville ha barn med honom osv. Efter 5 år var han otrogen återigen och ville göra Slut. Nu var det definitivt. Men visst tvekade jag ändå. Tur nog var det Slut för gott då jag hittade styrkan att avfärda honom när han ville ha mig tillbaka. Jag träffade mannen i mitt liv och ringde upp exet och tackade för att han dumpade mig så jag kunde uppleva riktig kärlek. Ha ha. Tro mig, du älskar inte Totte. Du älskar idén om vem han är. Den han låtsas vara. Hoppas du snart känner dig likgiltig inför honom. Han är ingenting!!! Du hittar kärleken snart. Du kommer att bli förvånad och ha svårt att släppa in honom men han kommer inte att ge sig. Många kramar

  40. Angelica

    Fy fan vad ruttet gjort av honom. Ok en vuxen människa kan hantera det och förstå men att såra barnen är för jävligt. Du är en stark kvinna Tess och du fixar detta och du kommer träffa en man som förtjänar dig med tiden. Men rusa inte för fort fram. Gråt,skrik, sörj och umgås med dina älskade ungar nu. Det var riktigt ruttet gjort av totte. Du fixar detta

  41. V

    Wooow va grym du är som skriver detta. Du är så stark. Hoppas du hittar kärleken nångång för du är verkligen värd det! Styrkekramar

  42. Viktoria

    Kära du!
    Jag vill bara skicka den varmaste styrkekramen till dig. Du är värd något bättre än detta.
    Den rätte har ännu inte hittat fram till dig.
    <3

  43. Alexandra

    Han är inte värd dig Therese . Förstår att det
    Känns rent ut sagt för jävligt just nu.
    för både din och barnens skull måste
    du försöka lägga ner detta med Totte.
    Hur ska du någonsin kunna lita på honom
    igen ?? Jag vet har gått igenom detsamma
    själv. Det kommer ta tid men det kommer
    bli bra till slut. Jag lovar ❤️

  44. GC

    Så ledsamt att höra. Men ångra inte att du gav kärleken fler än en chans. För nu vet du säkrare att ni var inte menade för varandra. Unna dig att vara ledsen, bit inte ihop. Få ur dig allt gammalt för att sen gå vidare. Önskar både dig Therese och Totte all lycka i framtiden. Tröstkramar.

  45. Lisa

    Vackra underbara människa som
    Offentligt visar sidor som många andra varit med om, tack för att du släpper oss läsare in i den värld. Livet är så orättvist ock du kommer att klara det här, det kommer att vara tufft det lovar jag med du är så mycket starkare än vad du tror. Glöm aldrig bort att du är värdefull

  46. lotta

    jag följt dig sen ensam mamma söker å tycker du å dina barn e så fantastiskt fina söta läser din blogg dagligen vilket e kul fastän jag e äldre jag förstod det va så det va när du skrev här innan fruktansvärt tråkit men nog bäst innan ni kommit till giftemål mm. haft mina aningar om totte i programmet, men man hoppas ju då på att detskulle bli bra. men nu önskar jag dig å dina underbara barn ett gott liv . å att du så småningom hittar en som e värd dig å barnen, men nu ska ni tre tan hand om er å ditt nya jobb som jag hoppas kommer gå bra för dig ha trotts allt en underbar all hjärtans dag 14 feb med dina barn å ta hand om dig kram

  47. Sara

    Känner inte dig, men har följt din blogg sedan du var med i ensam mamma söker.
    All styrka och kramar till dig och dina fina barn!
    Lycka till i framtiden med alla dina och barnens drömmar i livet! 🙂

  48. Linda

    Dessutom vet jag allt om känslan att vara en dålig mamma när man drar in personer som man tror på och låter dem vara en del i sina barns liv, barn som ger så villkorslös kärlek.
    Hör av dig om du vill prata.

  49. Linda

    Vilken liten människa han är, Totte.
    Och vilken fin människa du är, med ett stort hjärta som handlar därefter. Känner igen mig så mycket i det du skriver, jag är i samma situation, typ. Mina barns bonuspappa har flyttat in igen, gång två. Han har också lämnat mig för att sedan krypa tillbaka. Förstör han detta fina förtroende han har fått att dela livet med mig och mina barn, då svarar jag inte för följderna.

    Vet att det inte finns något som riktigt tröstar i den Situation du befinner dig i nu, mer än att du och barnen är en borg och den kan han aldrig ta ifrån dig.

    Gå med huvudet högt, det har du förtjänat!
    Stor kram.