Therese Wickman

VABRUARI, FY BUBBLAN!

Känner att livet inte riktigt går ihop sig just nu. Ni vet känslan av att allt händer samtidigt.

Hade planerat att ta förmiddagen ledigt idag för att överraska barnen att åka Slalom och ta med oss matsäck ut i det soliga vädret. Kände att både dom och jag hade behövd komma iväg, bara sådär spontant mitt i veckan!! 

Men det var bara att ställa in planeringen när Ellah i natt plötsligt spyr ner hela sin säng, sig själv och hela sitt hår fullt med spyor. Blää!

En varmdusch och en ren säng senare somnade hon snabbt om och sov igenom resten av natten. Idag har hon fått i sig frukost men är allmänt hängig och ligger nu i soffan och ser på Pippi Långstrump. 

Börjar bli lite orolig och funderar över om Kidhs magont kan ha smittats över till Ellah? Men vad kan det vara? Magsjuka ska man väl inte ha kraftiga magsmärtor i en veckas tid? Väntar ivrigt på provsvaren som inte kommer förens på Fredag!!

Vill inget annat än att dom ska vara pigga och friska. Det konstiga är att Kidh har ingen feber, ingen förkylning och varken kräks eller är dålig i magen. Han är allmänt gnällig och med magont på nattetid.. Olustigt! Som mamma mår man inte bra när man inte känner igen sitt eget barn 🙁

Hör senare vännen min! Nu ska jag återgå till sjukstugan <3 Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Så här tänker JAG!! men visst jag kroniskt sjuka barn. OCH!!?? Barn är INTE dumma! Kolik, nervösa osv! Känner faktiskt av allt INNAN! Vi vuxna! Men vart VI än vuxna är! Läser dem av fortfare! vi har ex immunbrist!ex Jag har sämst värden av alla och MS Immunbrist och ad/ HD men lik förbannat stressar barnen upp sig och ligger knall fall i sin immunbrist / imundeffekt och ad/ HD ! Barn läser av ALLT! Och jag hamnar sist ! Och och fortast längst! För VI kan!! Fanemej!

  2. jennie

    När min grabb hade ont i magen i den åldern visade det sig att det var lunginflammation.

    Barn i den åldern kan oftast inte känna specifikt var de har ont därför har de ”ont i magen”

    Krya!