Therese Wickman

MAGSMÄRTOR FÖR KIDH!

Min mamma och hennes man är i Västindien!. Inte alls avis just nu! Att fly landet hade varit rena rama drömmen!Har aldrig någonsin känt att en resa skulle sitta så fint som nu. Något som jag och barnen behöver och förtjänar!! 

Jobbar hemifrån idag, vilket inte var tanken och vilket jag egentligen inte har tid till. Men Kidh har varit vaken för femte natten i rad med magsmärtor och Ellah har gråtit hela förmiddagen av växtvärk.  Det är så det brukar vara. Allt händer på samma gång!?

Vi hade en tid till doktorn i förmiddags där dom undersökte Kidh och där han även fick lämna lite olika prover. Nu är det bara att vänta och se om det visar något. ! Obehagligt att han har så ont på natten att det enda som hjälper är när jag masserar honom. Ni kan förstå själv att jag inte ser allt för pigg ut just nu.. Inte den skönaste ni skådat vill jag lova 😉 

Fått hem två paket på Posten som muntrar upp i det jobbiga <3

Den här från Elliscorner är helt ljuvlig och helt i min smak. Kände en enorm längtan till våren och värmen när jag packade upp den. Tänk att få servera barfota barn med ett stor tillbringare med iskall saft.!?  Men kände också att jag ville stoppa blommor i den. Vad hade du gjort?

Använt den som vas eller tillbringare? Just nu står den på den nya vita skänken i köket och visar upp sig så fint!

Är så ivrig på att visa upp hur köket blev efter att jag bytte ut varenda möbel och möblerade om. Men med tanke på att min Mamma lånade med sig systemkameran till Västindien så får jag snällt vänta på att den är tillbaka.. Men den som väntar på något gott sägs det ju! 🙂

Tack Haribo <3

Nu ska jag passa på att få lite jobb gjort medans en utmattad Kidh sover middag och medans Ellah kollar en film <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Glömde även tillägga att för mig så hjälpte Aldrig alvedon eller liknande smärtlindring. Men då talar jag bara utifrån mina erfarenhet som ”magbarn”.

  2. Veronica

    Hej Therese!
    Jag brukar inte kommentera men nu kände jag att jag måste för att ge tips till Kidh. Smärtan kan naturligtvis bero på mycket och innan de hittar orsaken, är det svårt att få bort smärtan. Men man kan försöka lindra den. Jag hade alltid ont i magen som barn (har nu vid 20 års ålder fått diagnosen fettintolerans) och när jag hade så ont älskade jag att min mamma tog sig tid att vara med mig och hjälpa mig. Hon masserade min mage (precis som du gör med Kidh) och det hjälpte så mycket. Hon köpte även en ”vattenstrumpa” kallade vi det. En sak du fyller med varmt vatten som är ombäddad av en stickad ”strumpa”, finns i olika färger/motiv. Den fick jag sova med på magen och det värmde skönt.

    Det viktigaste mot smärtan var dock stödet. Att bli förstådd och sedd av sin förälder att man hade ont, alltid. Så hur jobbigt det än är med all sömlöshet så fortsätt kämpa. Vilket jag vet att du gör. Skickar därför styrkekramar och mina tankar! Du är stark och fantastisk.

  3. Jojo

    Stackars pojk! Måste vara fruktansvärt för honom. Hoppas verkligen han blir bättre o slipper det där.
    Stor kram till honom o er

  4. Linda

    Gör som jag! Om du vill använda kannan som vas, ställ en glasburk i den som du fyller med vatten och så i med blommorna. På så sätt förstör du inte kannan om du vill använda den till dryck och saften smakar inte kattpiss 😉

    Hoppas barnen kryar på sig snabbt! När mina barn har västvärlden så att de gråter brukar Alvedon hjälpa.

    Varma kramar