Therese Wickman

TOTTE GÄSTBLOGGAR!

Tja, Totte här igen!

Jag är en man med åsikter och jag skäms inte för att tala om vad jag tänker och tycker (på gott och ont) . Jag vill ofta lägga mig i diskussioner, även om jag egentligen inte har med dom att göra 🙂 Jag kan inte sitta still och bara lyssna när jag hör hur fel dom som diskuterar har, enligt mig 🙂

När jag och Tessan bestämde för att jag skulle gästblogga här så trodde jag det skulle bli en lätt match. Jag menar, jag har alltid något att säga, älskar att diskutera och älskar att få komma till tals. Men det må jag säga att det är sjukt svårt att prestera under press!

Valde idag att ta upp ämnet `Biologiska barn`då frågan kommit väldigt många gånger!

Vill jag ha biologiska barn? Vill jag ha det nu?

Självklart vill jag ha barn, jag älskar barn. Men kanske inte just nu!. Jag känner att det räcker med Ellah och Kidh för tillfället. Jag vet med mig att Tessan gärna vill ha fler barn och skulle jag fråga henne så skulle hon nog inte ha något emot att skaffa det redan nu, då hon vill ha ett syskon inte allt för långt bort i ålder från Ellah och Kidh.

Jag anser väl att vi inte har varken tid, plats eller ekonomi för fler barn just nu. Och ska jag vara ärlig så kan jag nog tänka mig vänta tills jag blir 30 (blir 27 i mars). 

Där drar jag och Tessan inte riktigt jämt och vi tänker och tycker olika i den frågan. Hon vill gärna inte bli gravid efter 30 (1 år kvar) och jag vet inte om jag känner mig redo att bli `pappa`för en till, ett biologiskt. !?

Men självklart kan jag drömma om min lilla `Maja`som jag en vacker dag hoppas på att få. Men hon får gärna vänta lite till. Gärna ett par år innan hon tittar ut 🙂

Hej svejs leverpastej// Totte

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. 4 barns mamman

  Efter 30 är väl ingen ålder , jag fick min sista vid 38, så skönt med tonårs barn som hjälper till med den lilla.

 2. Fanny andersson

  kika gärna in på mitt instagramkonto @fannyartandersson där jag säljer personliga prints och tavlor. ☺

 3. anna

  Vänta inte för länge bara så inte Therese tröttnar.
  Du kommer kanske aldrig känna dig 100% redo fören du väl håller i ditt barn.

 4. Louise

  Kära ni, ta det lugnt! Ni är ju så himla unga och har lååång tid på er!
  Själv är jag 41 och väntar mitt andra barn i mars. Hade så mycket jag ville hinna med innan barn att de helt enkelt fick vänta. Hellre vänta så det känns rätt än att skaffa ett barn för att ”man vill hinna innan 30” eller för att man är rädd för ålderskillnader mellan barnen. Strunt i det! Det blir bra ändå, njuta av varandra nu, ha kul och bygg en framtid tillsammans. En liten sladdis om några år kommer bli hur mysigt som helst!
  Kram till er!

 5. Nina

  Tycker du har en väldigt sund inställning men det är synd om man fixerar sig vid ålder. Vet dock att det är svårt, jag hade själv sagt att jag inte ville ha barn efter 35 men när jag var 37 fick jag min lilla 5:a (femte barnet), en dotter. Nu är jag 38 och har sagt att det inte blir några fler, den här gången kommer jag dock att stå fast vid det 🙂

 6. anna

  Tack för ditt inlägg! Mina reflektioner i ”ämnet”: Var sak har sin tid o livet blir kanske inte alltid som man tänkt sej… Jag blev inte gravid m min första man o då var jag mellan 20-30 år. Fick sedan min första dotter när jag var 32 och min andra tös när jag precis fyllt 40. Glädjen över mina barn är enorm. Ingen tror jag är så ”gammal” som jag är idag (51) – kanske tack vare flickorna, vad vet jag? Tror att man är olika som förälder främst beroende på hur man är som person och inte lika mycket beroende på åldern. Inget behöver vara bättre/sämre än det andra. Med det sagt önskar jag er all lycka nu och i framtiden tillsammans med er fina lilla familj!

 7. GC

  Tycker du är klok som känner och tänker efter. Att bo ihop i några år innan ni skaffar gemensamma barn är ju bara bra. Lycka till 🙂

 8. Elisabeth

  Sluta stressa med 30 års gränsen. Njut istället o vänta. Va 33 med första o 34 med andra. Är själv sladdis o det har sina fördelar

 9. Emma

  Roligt att läsa dina inlägg- DU tänker helt sunt. Ni har ju Ellah o Kidh så njut!!!!
  Jag blev mamma när jag va 28, 31 och 34 så tid finns för Therese.. hihi

 10. Magdalena

  hej totte jag håller med dig de du skriver du ska inte göra något som inte känns rätt men vänta inte för länge bara för då kanske Tessan tröttnar på att vänta och kanske du tröttnar till slut också om de är någon man vill göra så ska man göra de om man har möjlighet. Jag väntar mitt 3 barn med min kille han är lite osäker men han säger att de ska bli kul. När barnet väl är ute så är de helt annat de kan jag lova. Då dröj inte för länge jag förstår att Tessan inte vill vänta. Kram på er