Therese Wickman

NÄR MAN VILL TA EN PAUS FRÅN LIVET!

Halloj vännen! 

Har ni någon gång önskat att ni haft en tv kontroll till erat liv där man för en stund kan trycka på pausknappen, för att andas, få gråta ut och sedan sätta på start igen när man är redo?  

Tänk vad skönt att få tid att bryta ihop och komma igen utan att man behöver vara start och orka med vardagen för ett par dagar? 

Jag försöker att alltid se till det fina och positiva som varje dag bringar med dig. Men vissa dagar är det svårt att kunna le och se det fina utan att det jobbiga tar övertaget. 

Dagens positiva och glädjande besked är iallefall att jag ska börja samarbeta med ett företag där jag ska agera modell för deras produkter. Hur kul som helst och speciellt att jag blev tillfrågad. Lilla jag lixom 🙂

Ikäll gör mina fina vänner Madde och Mirka comeback i tv rutan. Vilka kommer sitta bänkade framför Familjen Annorlunda? Här har ni en! 🙂

Tänk så många fina vänner jag skaffat mig genom Ensam mamma söker och dom sociala medierna efter det!!

Nu tänkte jag ta tag i klädkammaren. Det är uppsjö av urväxta kläder från barnen som tar upp alldeles för mycket plats. Släng ut och gör plats! 🙂

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma

    Stanna upp och andas, se det fina du har skapat. En stark och ung kvinna har du blivit.Skrik och gråt när du behöver det fast du kanske måste gå ut i skogen och skrika där ingen hör dig.
    Familj och vänner finns alltid runt omkring dig och håller upp dig under armarna när du behöver det. Till månen och tillbaka….

  2. Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

    Åh, verkligen! Har ett väldigt lyckligt liv och känner mig tacksam för det men känner verkligen igen mig i den känslan att bara vilja pausa allt.

    Speciellt när så mkt som händer, typ jag hade en flytt, skola och fixande inför en resa på två månader som volontär och gaaaaah, ibland ville jag bara sätta mig ned och grina och bara inte finnas för fem minuter. Vilket jag gjorde också. Haha.

    Kram/Tina