Therese Wickman

MED GOTT SAMVETE!

Idag ska jag med gott samvete inte göra ett skit, på sin höjd handla hem mat!

Barnen leker äntligen med sina julklappar. Men tanke på att vi varit ute och farit fram tills igår kväll så har dom inte haft chansen tidigare.  Jag ligger på soffan fortfarande iklädd morgonrock, barnen likaså 🙂 Underbart!

I veckan måste jag ta tag i tvättberget, jobba med Barnmässan, städa ut Julen, umgås med vänner mm. Så idag ska jag som sagt försöka med gott samvete att bara mysa, kolla film efter film och trycka i oss alla chokladaskar som blivit över. Nu ska jag försöka få med mig barnen att krypa ner i sängen och sova middag en stund. Inte bara jag som är sliten efter julveckan 😉

Hur kan jag vara såå trött!??

Börjar bli orolig över mina prover igen. Hoppas få besked från Mammografin snart :/

Puss och kram

Blir varm i kroppen av den här sommarbilden. Kärlek, värme och sommar <3

Nu när Julafton passerat vill jag helst ha sommar på en gång! Eller en utlandsresa kanske? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.