Therese Wickman

INLAGD PÅ AKUTEN!

Jag hatart, jag hatart så fruktansvärt mycket att vara sjuk. 

Just nu får jag väl påstå mig vara en aning på bättringsvägen. Fortfarande väldigt orkeslös, kräks och har inte lyckats fått i mig något sedan fredags. Men betydligt bättre än vad jag varit i helgen. Efter en natt med massa frossa och svettningar och ont i bröstet fick det bli ett besök på akuten på lördagsmorgon och där blev jag kvar till sent på kvällen. Några värden var inte bra så jag sattes på dropp. Efter olika prover tagits kunde läkarna komma fram till att mina blodplättar eller vad fasen det heter var låga. Vilket tydligen kan tyda på blodpropp i kroppen. Blev uppskickat på ultraljud där dom med 100% sannolikhet inte kunde hitta någon propp i övre delen av benet, Den undre delen var otydlig och eftersom läkaren inte till 100 kunde utesluta någon propp ska jag tillbaka in på Onsdag för att ta nya prover för att se att blodplättarna har höjts. Annars gissar jag att det blir fler ultraljud i jakt på blodpropp?

Sedan jag kom hem från akuten i lördags har mina symtom ändrats. Jag kräktes hela kvällen och får inte behålla ett skit jag lyckas stoppa i mig. Varken mat eller vatten. 

Jag är så otroligt svag just nu och jag hoppas att jag snart är på bättringsvägen! 

Vill tacka er för alla fina ord på instagram. Ni är underbara <3

Som ni ser är jag ju allt annat en pigg, fräsch och frisk just nu! 

Ville bara smita in och tala om att jag lever. Även om det för stunden känns som att jag inte gör det!

Jag kommer tillbaka på bloggen när jag friskat på mig! All kärlek till er omtanke <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nicole

    Men usch. Underbara du. Krya på dig du är väl inte ensam hemma nu? Totte eller familjen är väl på nära håll och hjälper dig?
    Ta hand om dig! Hälsa. Kram