Therese Wickman

LÅNGA BARN, DYRT FÖR MIG!

Byggjobbarna som ska renovera i mitt hus ringde igår kväll för att tala om att dom imorgon bitti kickar igång projektet!  Ser bara framför mig hur jag och barnen får springa in till grannen för att kunna ta en dusch. Men oj så bra det kommer bli till slut med nya badrum och nya golv på hela nedervåningen 🙂

Ellahs fröknar höll på att trilla av stolen när hon klev innanför dörren igår på förskolan. Ellah har tydligen växt sig lång över sommaren. Jag har så svårt att se det bara sådär eftersom jag är med barnen hela tiden. Men har helt klart märkt det på hennes garderob. Allt är verkligen för litet! Blir dyrt för mammsen som nu måste shoppa i mängder. Dock kul, men dyrt 😉

Dessa plagg från HM och Lindex fick följa med från Göteborg!

Ellah vägrar verkligen att ha jeans. Det ska vara strumpbyxor eller leggings och sista tiden har jag faktiskt börjat fått på henne mjukisbyxor, för dom är sköna och inte hårda som hon säger 😉 Hur är era barn? Tycker dom om jeans?

Puss och kram älskade vän! Var rädd om dig själv och glöm inte bort att du är otroligt värdefull <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanniz

    Sonen vill bara ha jeans när vi ska på kalas o.s.v. annars är det mjukisbyxor som gäller. Dottern som snart blir 2 bryr sig inte så mycket, men jag brukar mest sätta på henne leggins 🙂

  2. natalisworld

    JAG tycker inte om jeans på barn – det är snyggt men ser so obekvämt ut. Ju yngre ju mindre tycker jag att det känns okej att sätta på mina barn så hårda byxor. Det är väldans sött men inte praktiskt.

  3. Tina

    Hej! Min dotter vägrar oxå jeans det går bara inte. Leggings eller bara en klänning är det som funkar. Finns ju så mycket snygga jeans men bara dumt att lägga pengarna på;) snygga kläder du hittade:)

  4. emmaemma

    gud vad fina !!

    var gärna med och tävla på min blogg om en supersnygg väska, back pack mini från elodie details =) Vinnaren dras den 20,e augusti =)

  5. Sofia

    När jag var liten vägrade jag också att ha hårda byxor på mig… för tyckte det klämde å magen m.m. så det var ”mamma.sydda” byxor som gällde med resår i midjan 😉 Tror det höll i sig rätt länge… och ja kanske fortfarande (så det är verkligen tur att det finns stretchjeans!!)

  6. Emma

    Min dotter på 5 år är precis likadan. Jeans är ett stort NO NO! Leggings är det som hon ska ha. Mjukisar går knappt det heller.
    Men samtidigt förstår jag ju henne, för vilket är bekvämast jeans eller leggings