Therese Wickman

KAN SLITA MIG ISÄR!

Godmorgon snygging!

Måndag, ny vecka och nya möjligheter! Den här veckan har jag en hel del inplanerat. B.l.a har jag ett möte i eftermiddag ang Barnmässan.

Mycket arbete och slit väntas, men förhoppningsvis kommer det vara värt det i slutändan 😀

Är hemma ifrån jobbet idag och vabbar då Kidh vaknade inatt och var kokhett. Men på morgonen kändes han redan bättre och nu några timmar senare är han som vanligt igen. Hur kommer det sig? Kan det ha med Solen att göra?

Ibland kan jag känna mig så otroligt maktlös över barnen. När man lever ihop med Pappan till barnen kan man såklart tycka olika om saker och ting, men oftast så kommer man fram till en bra lösning som gör både föräldrarna nöjda.

Men när man lever på varsitt håll, och oftast tycker väldigt olika angående vad som är bra för barnen och inte kan det slita mig isär inne från och ut! Jag som Mamma, som haft barnen hos mig hela tiden sedan dom föddes tycker att vissa beslut som deras far fattar är fel angående vilka dom vistas runt! . Vad kan jag göra? Säga ifrån, säga vad jag tycker och tänker, men kan i stort sett inte göra ett skit. Vet du hur maktlös man som mamma känner sig då? Beslut som man tycker är fel angående barnen och jag kan inte göra ett skit??

Ibland gråter jag. Gråter över rädslan för framtiden. Vilka människor kommer mina älskade barn umgås med? Fel folk med fel inflytande!?. Ja, det skrämmer mig, det gör det. Vansinnigt mycket!

Hur lär man sig prata och respektera varandras åsikter ang det finaste man har? Hur lär man sig komma ur det onda ekorrehjulet som börjat spinna?

När man tycker så fruktansvärt olika om det mesta. uppväxt på totalt olika sett, och har helt olika framtidsdrömmar!

Hur ska man tillsammans kunna forma dessa två fantastiska individer!? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Åh, tårarna börjar rinna när jag läser ditt inlägg… Jag är precis i samma situation!!! Barnen har växt upp med mig när deras pappa flängt runt på jobb, som han prioriterat före barnen. När vi nu har separerat, på hans initiativ, ska han helt plötsligt ha barnen halva tiden, nåt han tidigare struntat i!! Gör mig så ledsen och sliter mig i bitar inombords… Sen introducerar han sin nya tjej på en gång utan att tänka på konsekvenserna… Leker lyckliga familjen….

  2. Johanna

    Kolla om de har samarbetssamtal i din kommun. Det är samtal som är med professionella där separerade föräldrar får hjälp att komma överens kring sina barn. Toppenbra sak att använda för att förebygga svåra bråk med sitt ex. O så slipper barnen infekterade bråk mellan föräldrar som de älskar lika mycket… Oftast…

  3. Mia

    Hej!
    Lev i nuet, tänk inte så mycket på vad som KAN hända i framtiden, då kan man ju aldrig slappna av eller?
    Det blir nog bra.

  4. Sandra

    Samtidigt så kanske inte barnens pappa gillar alla människor på din sida som barnen får vistas runt? Det blir så när man går i sär, bägge föräldrarna gör nog det som de tycker är bäst för barnen! Vad sa pappan tex när du skulle vara med i ensam mamma söker? Accepterade han det från början? För det är ju också en upplevelse för barnen att det hel plötsligt kommer in en hel drös med människor på en gång i deras liv..

  5. Izzy

    Du har så otroligt vackra och fina barn Therese. Blir nästan tårögd när jag läser vad du skriver och när du lägger upp bilder. Ta hand om dig och din fina familj och vet du,allting brukar alltid lösa sig till slut. Har de ärvt alla dina fina och goda sidor så kommer de bara ha bra och fantastiska människor runtikring sig! Kram och god natt!

  6. Mia

    Hej Therese!
    Jag undrar lite hur du väljer vilka kommentarer du svarar på? Du har inte mera än ca 5-10 kommentarer per inlägg, så tiden borde väl ändå finnas där?
    Som t.ex. Sandras kommentar, en enkel fråga.. Tar inte mera än 2 minuter att svara på 🙂

  7. viktoria

    Lita på att dig själv, du är en underbar mamma! Jag är övertygad om att du lär dina barn vad som är viktigt i livet och att ha bra värderingar! Dom är otroligt vackra både på insidan (vad det låter som när du berättar)och utsidan! Klart att du är orolig för det finaste du har men lita på dig själv och att pappan också vill sina barn/era deras bästa! Kram

  8. Zizzi

    Ja du.. förstår dig precis..! Sitter kvar i min skit för rädslan vad som ska hända om jag går. Litar inte på hans omdöme eller hans umgänge.

  9. Anna

    Jättesvårt Therese så länge dom inte far illa eller så, för då kommer det i ett helt annat ljus så finns det nog tyvärr inget att göra.
    Men du kan påverka dom med dina värderingar när dom är hos dej , svårt nör man inte riktigt vet vad det är som du är orolig för du påverkar barnen myckrt med ditt sätt att vara undrar dom över något som händer när dom är hos den sndre flräldern så får man svara på det då att jag tycker så här om detta… Kram Anna

  10. Sandra

    Hej Therese! Jag och min sambo ska fira min födelsedag i Örebro över kristihimmelsfärdshelgen och jag tänkte kolla om vi kunde få lite tips! Var ska man äta middag och vad får man inte missa i Örebro?!
    Tackar på förhand för hjälpen! 🙂

  11. Barbro

    Vilka fina bilder på dina barn !!
    Ha en fortsatt bra dag i solen och att Kidh kryar på sej.
    Vore ni närmare skulle ni få smaka på rabarberpaj med vaniljsås,
    kram på er alla.