Therese Wickman

RELATIONEN TILL TOTTE!

Ni är ju för goa som bryr er så mycket!

Till er som oroar er för att barnen skulle få falska förhoppningar eller ta skada av att umgås med Totte kan jag bara säga att jag som deras mamma, som alltid försöker se till deras bästa aldrig skulle göra något som jag tror dom tar skada av!

Barnen och Totte har under snart 1 år fått riktigt starka känslor för varandra. Ellah har sett Totte som en stor fadersfigur, en som hon tytt sig till otroligt mycket och som hon kallat pappa!

Jag ser det inte som rätt att just nu avsluta deras relation, pågrund av att det tog slut mellan oss.  Det var mig han gjorde slut med, inte barnen!

Så länge det funkar och ingen av oss mår dåligt så får man ju bara glädjas åt det!

Sedan vad som händer bakom bloggen, mellan oss fyra håller vi just nu för oss själva! 😉

Mycket av det som förstörde vårat förhållande var påtryckningar utifrån och av repsekt för Totte går jag inte in djupare på våran `relation`om vi är vänner, tillsammans, eller dejtar! Hur som så kan jag lova er att jag lever för mina ungar och skulle aldrig göra `dumma` val bara för min egen skull som skulle drabba dom.. Jag är den som tänker efter både en, två och tre gånger när det handlar om dom!

Jag är istället otroligt tacksam för att vi kan ha det som vi har det! Totte har visat barnen att trots det som hänt mellan oss så finns han kvar för barnen och älskar dom otroligt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida L

    Tycker det är så fint att Totte och barn har en bra relation fortfarande. Jag tycker du verkar vara en underbar mamma och du fattar kloka beslut när det gäller dina barn.

    Ni gör helt rätt i att hålla er relation för er själva. Det är kanske just det ni behöver. Vem vet ni kanske hittar tillbaka till varandra när det bara är ni som vet hur er relation ser ut.

  2. Anna

    Helt rätt beslut tvivlar inte ett ögonblick på att du gör något som skadar barnen, det finns nåt där mellan er men ta det lugnt o låt inte alla människor lägga sej i Kram

  3. Ellinor

    Jag tycker det är jätte bra att ni kan umgås trotts att ni gjort slut, och att Totte o barnen har den relation dom har mellan varann trotts de som hänt är otroligt fint.
    Du är verkligen en toppen tjej! Läser din blogg dag ut o dag in.. ÄLSKAR den..
    Otroligt fina barn har du! <3

    Kram från en Stolt 2- Barnsmamma på 27år =)