Therese Wickman

På väg till Göteborg!

Sitter på ett tåg på väg till Göteborg!

Kidh ligger och sover och tar i skrivande stund upp två sittplaster. Får hålla tummarna att ingen kommer och ska sitta där 😉

Ellah sitter bredvid mig och lyssnar på musik från min telefon. Jag kan inte låta bli att fnissa och skratta när jag hör henne sjunga högt för hela tåget! Själv är hon helt ovetandes om att hon just nu har en show för alla i vagnen 😉 Helt inne i sin musik i hörlurarna!

Den här helgen i Göteborg har sedan länge varit planerad! En girltrip 🙂  Vi är 5 nära vänner som ska ha pjymasparty, laga middagar, gå på stan och njuta av varandras sällskap. Förr spenderade vi våra helger såhär. Men det var på den tiden vi var `unga` och ingen hade förhållande eller familj. Vi var jämt tillsammans.!!

Nu är det lite skillnad, nu har dom flesta familj eller väntar barn samt att vi alla nu är utspridda runt om i Sverige! Inte lika ofta sådana här tillfällen ges och när det väl gör det så vill man inte missa det! 😀

Eftersom barnen är hos mig till nästa helg så fick dom följa med. Vi slår två flugor i en smäll. Dom får spendera en hel helg hemma hos sin stora favorit Totte, medans jag hänger med mina brudar 🙂

Ellah har tjatat och längtat sedan hon fick reda på detta. Hon och Totte har ett speciellt band till varandra och det har dom haft sedan dag 1.

Jag frågade om jag skulle vara med och äta middag med dom nu ikväll innan jag tar spårvagnen till min vännina. Men jag fick ett klart och tydligt NEJ från Ellah. Mamma, jag vill vara med Totte själv. Det är våran helg!

Haha, tack för den 😉

Nu inser jag att jag förmodligen måste tysta Ellah en smula. Folk kan inte hålla masken längre utan faller i skratt! 😀

Ha en fantastisk helg <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej Therese! Vill börja med att säga att du verkar vara en sådan härlig tjej och du sprider verkligen glädje och energi runt om dig. 🙂 Jag är lite nyfiken kring relationen mellan Totte och barnen. Eftersom du verkar vara en ärlig tjej så vågar jag fråga om det. Hoppas det är okej! 🙂

    Hur tänker du när de umgås med honom trots att ni inte längre är ett par? Känns det bara naturligt och rätt eller funderar du något kring om de skapar förvirring för dem i hela situationen? Kommer Totte alltid vara en del av deras liv på det här sättet eller drar ni bara ut på den eventuella förlusten? Jag tänker på sådana saker som en framtida partner för din del osv. Och hur känns det för dig att se honom vara med dem på detta sätt, men ändå inte ha honom som partner?

    Skulle vara intressant att höra hur du tänker, men om det känns fel att svara på har jag förstås förståelse.

    /Ida

  2. Lotta

    Ha ha, gick förbi dig i Nordstan idag där du gick med dina vänner. Du såg så ung, liten och söt ut med blommig jacka/skjorta. Hoppas att Ni hade en mysig och kul helg!