Therese Wickman

SKÄRTORSDAG MED BLANDADE KÄNSLOR!

Godmorgon, härligt med skärtorsdag idag! 🙂

Ellah sade precis att idag är det första dagen på påsken, och visst har hon rätt 🙂 För så är det väl? haha

Vi har precis ätit frukost och ska snart iväg till BVC för att kolla Kidhs öron (upplever han hör dåligt) samt kolla hans allergi mot nötter. Vi tror han är allergisk mot det. Därför ska ett prov tas för att gå vidare med det eller inte.

I vintras när vi var hemma hos Totte var han iväg och fikade med barnen och Kidh fick då en tugga av en kaka med nötter på. När jag mötte upp dom hemma sedan hade Kidh fått röda utslag på bröst och rygg och båda kinderna var knallröda. Just därför min oro för allergi!

Efter BVC får barnen följa med till mitt jobb och vara där tills jag stänger 🙂 Skönt att ha ett jobb där barnen ibland kan följa med 🙂

Jag har blandade känslor inför idag, på många sett. Jag är glad och sprallig och längtar oerhört mycket inför denna ledighet. Samtidigt har jag en klump i mitt bröst. En klump av förvirring och oro!

Ikväll får vi nämligen besök, besök ifrån Totte!

Han lovade Ellah för länge sedan att han skulle komma hit och vara med henne i Påsk. Gå påskkärring med henne, måla ägg osv och han vill inte svika henne mer än vad han redan känner han har gjort! (Dom två hade ett speciellt band)

Och jag kan verkligen inte säga nej när det är något som jag vet mina barn längtat Så oerhört mycket efter. Även om det betyder att jag får kämpa med mina egna känslor och förvirring!

På ett sett är jag glad att han kommer, för Ellah behöver det. Hon vet hur det ligger till mellan oss och hon vet att han kommer för att vara med henne och Kidh.

Mina vänner tycker jag plågar mig själv, och mycket möjligt gör jag det! För jag vet hur det ligger till. Jag vet att han förmodligen inte älskar mig längre. Att det bara är något han säger för att han kanske tror det blir lättare för mig? Men det är ju det som blir svårare! Men när det kommer till mina barn vill jag göra det som JAG tror är det bästa för dom, och just nu behöver Ellah det här!  Så bara att sätta på sig pokeransiktet och låsas vara oberörd 🙂

Hoppas ni får en fantastisk Påsk mina älskade vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Blir så illa berörd av att läsa de Totte gjort/gör mot dej:,( Blir som en kall dusch!Förstår inte när han skriver som han skriver på sitt instagram konto….tror inte han förstår vad han går miste om!Men nu verkar de ju vara som det är och det finns inte annat än att kämpa på för dej o din barn som förövrigt är så fina! Messet ju vart de kommer ifrån;) Jag brukar inte kommentera bloggar men följt dej o din resa och kände att jag ville ge styrke kramar och önska dej och dina barn en fin och glad påsk! Lycka till med allt!kramar

  2. Jennifer

    Fina fina du! Det kommer gå jättebra! Du är så otroligt stark och en helt otrolig och underbar mamma som verkligen gör allt för dina barn! Det är så det ska vara!!

    Önskar er en riktig Glad Påsk!!
    Stor kram från mig och mina smågrabbar! 🙂

  3. Tilda V

    Tro mig vännen, det kommer säkert att kännas mycket bättre när han har kommit 🙂 Du får ju chans att prata ut hur du känner och tänker, lätte på ditt hjärta!! STOR styrke bamse kram till dig och barnen <3 <3 GLAD PÅSK!!

  4. jane

    Det kommer gå jättebra. Försök och inte tänka så mycket på det innan han kommer… men jag förstår dig till 100 procent att du gör det för barnen. Dem går först ligger själv i sepration och vet hur jobbigt allt är. Hopaps det går bra lycka till håller tummarna… kram och glad påsk på er.