BORTSKÄMD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BORTSKÄMD!

Godmorgon eller god middag kanske jag ska säga 🙂

Inatt har båda barnen vaknat av olika anledningar (drömmar, kissnödig mm) så man är allt annat en pigg! Gäsp! 🙂

Men snacka om att jag blivit bortskämd med hjälpen med barnen sedan Totte kom in i mitt liv. Vaknar Kidh av drömmar så är Totte som en blixt vid hans säng och tröstar honom och ger han nappen. Jag har knappt hunnit reagera på att han vaknat!

Totte är oftast den som går upp med barnen på morgonen och låter mig ligga kvar och dra mig. Han vet ju att jag är själv med barnen på vardagen och att det då är jag som måste gå upp trots dålig sömn osv!

Känns så himla naturligt. Som om han funnits hos oss hela tiden. <3

Känns som om detta kommer bli en riktig slappardag! Är ni sega efter jul?

Känner att jag behöver komma igång med min träningen igen också. Man känner sig så fruktansvärt uppblåst efter all julmat och godis! Blää! 😉

Stor KRAM <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.