Tessans blogg

En dag i Stockholm

Godkväll!!

Idag åkte jag och Christoffer till Stockholm för en dag tillsammans bara han och jag. Frågade hans pappa om han ville följa med oss och det ville han. Mysigt för Christoffers skull att ha både mamma och pappa vid sin sida samtidigt vilket han väldigt sällan har haft.

Vi gick först och fikade och sen tog vi spårvagnen till Skansen för att titta på deras julmarknad. Det var jättemysigt där, väldigt stort och det fanns väl de mesta som brukar finnas på en julmarknad. Ljus, hantverk, korv, marmelad, fika, kaffe, glögg ja typ allt

IMG_4784.JPG

IMG_4787.JPG

IMG_4786.JPG

IMG_4785.JPG

Sen åkte vi till Fridays och åt, Christoffers val ❤️

IMG_4790.JPG

Gick på NK och kikade och sen hämtade mamma och pappa oss i stan. Vi sover kvar här till imorgon då vi ska fira pappa som fyllt år.

Snart är det söndag så kanske ska försöka sova lite 🙂

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.