Tessans blogg

Nyklippt

Godmorgon!

I går var jag äntligen tid till frisören och fixade utväxten och klippte mig. Blev ett besök till en ny frisersalong då min frisör som jag brukar gå till precis fått barn. Blev absolut nöjd och det är så skönt att va lite fin i håret 🙂

IMG_4736.JPG

IMG_4749.JPG

IMG_4745.JPG

Igår kväll hade Linnea jätteont i munnen, upptäckte att hon hade blåsor i munnen. Va inget man kunde göra förutom att ge alvedon och iskuber att suga på och lite glass, vilket gick väldigt bra att äta. Mums tyckte hon. Skönt för munnen med lite kallt. Stackars lilla gumman ❤️ hon somnade sen i famnen och sov hela natten. Så skönt. Trodde hon skulle härja hela natten faktiskt. Snart kommer Thomas hem och avlöser mig då jag ska jobba ikväll.

Ha en bra dag.

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.