Tessans blogg

Rosenmetoden

Hejsan!

Igår var jag hos en tjej som heter och Maria Hansen och prövade Rosenmetoden. Hennes praktik heter Akuro

Texten nedan är från Maria Hansens sida som finns länkad uppe.

Rosenmetoden har utvecklats ur Marion Rosens 50-åriga erfarenhet som sjukgymnast och hälsoutbildare. Hennes unika erfarenhet av kroppsterapi och rörelser har givit henne erkännande som en ledare och grundare inom kroppsterapin. Rosenmetoden utmärks av den mjuka, lyhörda och respektfulla beröringen.

Kroppen är ofta en spegling av hur vi mår. Vi spänner oss omedvetet när vi försöker att anpassa oss till omgivningens krav. Vi kan också utveckla en fysisk skyddsbarriär när vi försöker att hålla borta obehagliga upplevelser.

Rosenterapeuten fokuserar på kroniska muskelspänningar och är utbildad i att observera små förändringar i kroppens muskler och i andningen. Rosenterapeuten arbetar med beröring och ord, detta tillåter klienten att börja uppleva vad som behövde trängas undan av den omedvetna muskelspänningen. Allt eftersom denna process fortlöper, kan vanemässiga spänningar och gamla mönster frigöras. Musklerna ges möjlighet att slappna av och återgå till sitt normala tillstånd.
Rosenmetoden kan ofta minska både smärta och spänningar och ge en ökad vitalitet och livsglädje. Många kan uppleva en ny känsla av klarhet i sitt liv och i målsättningen med sitt liv.

Det blev en otrolig förändring för mig efter behandlingen, jag blev mjuk i kroppen och blev gladare och piggare. Klarare syn och mjukar i själen 🙂

Helt klart värt att testa

IMG_4663.JPG

Bild lånad från nätet.

Ha en bra helg mina vänner ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.