Tessans blogg

Äta själv!!

Hej!

Ja nu får man inte mata Linnéa längre utan hon vill gärna äta själv. Det har gått bra med spagetti, korv, köttbullar, fiskbullar, ris (låg sen över heeela golvet) Hon tog tag i gaffeln och spetsade faktiskt en fiskbulle som hon började käka på, så duktig. Igår fick hon gröt och jag skulle mata men det ville hon inte alls så jag gav henne skeden och så fick hon försöka själv. Det var såklart jättekul 🙂 hon tog i skeden lite i skålen och in i munnen. Sen blev det väldigt kul att gegga med gröten. Hällde upp och ner på skålen så allt rann ut. gaaa vad det såg ut och hon var ju superkladdig och fick direkt upp och bada.

IMG_4341[1] IMG_4338[1] IMG_4344[1] IMG_4345[1] IMG_4347[1] IMG_4350[1]

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.