Tessans blogg

Big Power meet i Västerås

God morgon!

Vilket underbart väder vi har fått här nu i Västerås och säkert även i övriga landet med. Från 10 grader och regn i torsdags till 28 grader och sol igår lördag. Idag är det söndag och solen börjar titta fram här på vår baksida, ska snart sätta mig ute i solen och njuta lite med en kopp kaffe.

Thomas är och springer milen på Rocklunda och jag sitter och kikar på lite på nätet efter lite inredning till hemmet. Alltid kul 🙂 de små barnen leker på golvet med alla leksaker som har hällts ut från leklådan, ljudnivån är sådär lagom hög. Men dom roar sig bra så ska inte klaga. Linnéa älskar när Oscar busar, hon skrattar verkligen hjärtligt och hon vill vara med hon också. Det stora barnet sover fortfarande och gör väl de några timmar till.

 Idag kan vi ”komma ut” från vårt område där vi bor, har varit ganska omöjligt att ta sig ut här då alla bilar från Power meet är här. Idag åker alla hem och vi kan återgå till en normal vardag igen. Jag och Christoffer cyklade in till stan igår för att kolla lite bilar och han ville se om en viss grupp med motorcyklar var framme men tror inte dom var de. Herregud vilka bilar det var igår kväll, då fick alla åka, hur rostiga och fula dom än var och riktigt fina gamla bilar som glänste. I fredags var det bara de allra finaste amerikanska bilarna som fick åka fin crusingen. så vi var nere med barnen och kikade lite på de.

DSC01069[1] DSC01098[1] DSC01104[1] DSC01112[1] DSC01113[1] DSC01124[1] DSC01133[1] DSC01138[1]

Nu sa vi göra ordning oss här sen ska jag iväg en sväng och köpa lite presenter, vi har 3 stycken som fyller år här inom kort. Först min mamma, sen Linnéa och sen Christoffer <3

Ha en bra dag.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.