Tessans blogg

Trist väder, cityfestivalen och nyklippt kille

Godmorgon!

Ja ha vad ska man hitta på idag då? Bra väder just nu men det är inte speciellt varmt ute. Vi hade tänkt åka till Kolmården idag och bo på deras Vildmarkshotell men enligt väderprognosen så skulle de bli regn och kallt 🙁 vi tar det nästa vecka kanske istället. På torsdag börjar cityfestivalen här i Västerås och håller på till lördag. Massa artister som kommer och uppträder. Stånd med krims krams och tält med mat och dryck. Trevligt att se lite folk. Tyvärr ser ju inte vädret ut att bli så bra. Flera året var jag höggravid vid det tillfället och varmt var det oxå men vi gick runt och kikade lite. Tänkte nog åka ner till helgen och lyssna på lite musik och kolla på folk.

Igår fick Oscar sitt hår klippt, vilket behövdes, han hade luggen i ögonen nästan

20140625-084745-31665214.jpg

20140625-084745-31665071.jpg

Nä, dags att ta tag i dagen och hitta på nått.

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.