Tessans blogg

En liten paus från Fejjan!

Godkväll!

Nu har vi kommit hem och sitter i soffan och kollar lite fotboll!!?? Typ inte jag, jag sitter och skriver i bloggen 😉

Jo, för nån dag sedan tog jag bort mig från Facebook. Vet inte hur länge det blir men jag kände att jag behövde ha en paus. En paus för att man fått nått slags ”beroende” av att hela tiden titta vad som hänt fast man egentligen inte behöver. Jag har funderat lite på de här med Facebook och vad det kan göra med folk. Vissa kan nog bli ganska deprimerade av allas inlägg som oftast och jag säger oftast är BARA positiva. Glada jämt, träffar vänner och umgås, underbara resor, uppfostrade, glada och lyckliga barn, iiinga problem alls, INGA problem… Visst vi vet ju oftast att så inte är fallet många gånger och så är det ju hos alla familjer, inget liv är ju en dans på rosor. Missförstå mig inte nu, jag tycker det är kul att läsa dessa inlägg jag lägger även ut såna inlägg själv och såklart att man ska lägga ut såna inlägg/bilder om man vill, det är klart man vill de, man vill ju dela de med andra.
Men jag kan nog tänka mig att människor kan bli deprimerade av att läsa alla dessa lyckliga inlägg/bilder

Lite roligt att följa en viss grupp jag är med i där vi är ganska många personer, där det är vissa personer som är mer ”värda” eller inte mer värda men jag vet inte hur jag ska förklara på bästa sätt men det syns när dessa personer lägger ut bilder och inlägg att det får mer respons än andras, lite mycket inbördes beundran som jag nästan mår lite illa av faktiskt. Sen lägger andra ut nått och inte alls får så mycket respons!!
Det är som en tyst utfrysning/mobbning på nått sätt.

Vissa gillar/kommenterar precis alla deras inlägg och det kan kännas otroligt patetiskt.

Jo det jag ville med detta är att jag började känna att jag ville inte vara med i detta så därför tar jag paus ett tag och jag tycker just nu att det är väldigt skönt!! 🙂

20140620-210627-75987343.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.