Tessans blogg

Lögastrand

Hejsan!

Men oj va regnigt det blev helt plötsligt. Här öser regnet ner, skönt i och för sig, det har ju varit så otroligt varmt dessa dagar. Vi har varit ute mest hela tiden och man har verkligen fått färg i ansiktet ser jag och så brände jag mig på ryggen (svårt att smörja in sig själv där ;))

I förrgår provade vi vår ”nya” strand här i Västerås. Dom  har grävt ur och fyllt på med massa sand och planterat palmer. Kändes som man var utomlands faktiskt. Inte så många som har en strand mitt i staden, dit blir det mera besök sommar. Oscar badade vid strandkanten, det var iskallt i vattnet men det hindrade inte honom från att ta ett dopp.

Ingen badkruka här inte :)
Ingen badkruka här inte 🙂
Jag höll mig uppe på stranden med Linnea
Jag höll mig uppe på stranden med Linnea

 

Nu måste jag åka iväg för att lämna Christoffer hos en kompis. Ska skriva om min Paleo Challenge ikväll tänkte jag 🙂

Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.