Tessans blogg

Öppna förskolan och skadad arm

Hej i värmen!

Puh va varmt det är, eller man ska väl inte klaga nu när man äntligen får lite värme 😉

Åkte iväg till öppna förskolan med både Oscar och Linnéa idag nu på morgonen. Vågade ta mig iväg efter jobbiga upplevelser för typ ett halvår sedan och jag tror det var nyttigt för både mig och Oscar och själklart Linnéa men främst för mig och Oscar. När jag var med han för ca ett halvår sedan till en helt annan förskola så höll jag knappt på att komma hem, han har väldigt svårt att bryta upp från lek och det gjorde det omöjligt för oss att ta oss iväg på sånt tyvärr för det var ju såklart kul för han att träffa andra barn och för mig träffa andra mammor. Så vi höll skippade de både för mitt psyke och att man behöver ju inte göra de svårare än vad det är..

Idag gick det i alla fall jättebra 🙂 så skönt för själen. Han lekte runt där med de andra och även själv och han satt och åt lite mat och fikade, lilla hjärtat.

Nu till mitt stora hjärta Christoffer <3 Jag hämtade han i skolan och vi åkte och köpte en basbollhandske och boll som han ville ha, vi kom hem och han och jag stod på baksidan och kastade lite, jag fick även prova handsken, va riktigt svårt att fånga bollen med den. Men det var så kul att få göra nått med han och prata lite. Han är ju annars instängd på sitt rum 99% av tiden. Efter att vi hade kastat lite så ville han åka iväg på sin skateboard lite och jag sa till han – vågar du de, nu när du ramlat en gång ganska rejält? – Ja de gör jag sa han. Oki men ta det försiktigt sa jag och jag såg han åka iväg och tänkte att, tänk om nått händer nu och efter ett tag kom han tillbaka och hade såklart ramlat igen.. Han hade väldigt ont i högerarmen och han la sig för att vila och så fick han Alvedon av mig men det hjälpte inte mycket så vi fick åka in till akuten. Där satt vi och vänta och vänta och vänta. Vi var klara med allt vid 01:30 på natten, suck. så himla trötta. Han fick röntga armen men det var ingen fraktur eller spricka som tur var så nu blir det vila och Alvedon.

IMG_3528[1]

Lilla gubben <3

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.