Tessans blogg

Före och efter

Godmorgon!

Jag började på Mamma Fitness i Januari med Olga Rönnberg som PT och har lagt om kosten och även börjat träna lite mer. Mycket styrka. Jag var med där efter Oscar föddes och fick väldigt fina resultat och jag känner att jag mår så himla bra av detta så jag ville pröva igen. Lite mer kämpigt denna gången med de mesta men jag kämpar på och ska såklart fortsätta träna och följa den kosten som jag mår bra av.

Här kommer lite före och efter bilder.

Bilden till vänster är tagen 6/1 2014 och bilden till höger är tagen 21/3 2014. Det skiljer bara 500 gram från bilderna. 7 cm i midjan, 3 cm i stussen.
Jag har mycket kvar att jobba på men är på god väg.

Fy att lägga upp såna här bilder men jag bjuder på de 😉

>

20140321-093138.jpg

20140321-093146.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.