Tessans blogg

Piggare liten kille

20140109-192532.jpg

20140109-192542.jpg

20140109-192553.jpg

Godkväll!

Dagens bilder tagna idag. Oscar börjar bli sitt riktiga jag igen, skönt, fast ibland inte då det röjs allt mer hemma och utbrotten blir fler. På söndag är det sista dagen för antibiotika kuren och på tisdag får han gå på dagis igen. Tror att han kommer bli överlycklig av de. Skönt att ta igen sig hemma men att få träffa kompisar är nog skoj. Hans fröken sa nått fint då vi hade utvecklingssamtal. Hon sa att Oscar fattas gruppen då han är borta. Va gulligt sagt.

Vi tog en promenad till sophuset idag för att få lite frisk luft. Oscar blev överlycklig när sopbilen stod där och han fick träffa sopgubben 🙂 vi stod och tittade på när dom tömde sopkärlen och sen vinkade vi hej då! 🙂

När vi kom hem rensade jag byrån där vi har mössor, vantar, halsdukar och massa annat. Då fick Oscar tag i en mössa som Christoffer köpte i London när vi var där sist. Tog ett kort på han och tänkte efter att jag hade ju faktiskt ett ungefär likadant kort på han men ungefär 1,5 år tidigare. På ena kortet är han ca 1 år och nu 2,5 år. Man ser verkligen att utseendet ändrats.

Köpte oss en semla då jag var och handlade idag. Det blir nästan de sista smaskandet då jag på måndag börjar med min kost igen. Stenhård ska jag vara. Under 2 veckor ska jag skippa allt vad socker heter. Sen efter de ska jag unna mig en dag i veckan nått jag verkligen vill ha. Får se hur de går men jag har klarat det en gång förut så det ska inte vara några problem.

Ha en bra kväll!!

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.