Tessans blogg

Sömnlösa nätter

Godmorgon!

Då va ledigheten slut för Thomas och han återgick till jobbet idag. Har varit mysigt att vara hemma alla tillsammans. Tyvärr har det varit sjukstuga de flesta dagarna. Började med Linnéa innan julafton, hon blev snorig och fick feber, sen va det dags för Oscar att bli dålig. Han hade feber i över en vecka upp emot 39,8. Var och tog crp men det visade sig vara ett virus. Vilket vi anade men ville kolla ändå. Han blev feberfri i två dagar och sen kom febern tillbaka, den steg återigen upp till 39,8. Nu har han börjat klaga på att han har ont i öronen. Så han har säkert fått öroninflammation stackarn och så hör han inget heller. Har ringt till vårdcentralen och hoppas få en tid.

Varken jag eller Thomas får sova om nätterna. Oscar vaknar och kommer in till oss, ligger och hostar och väcker Linnéa. Oscar vaknar när Linnéa vaknat varannan timme och vill äta. Inatt sov jag nog bara 1 timme. Somnade om 1 timme innan Thomas skulle åka iväg till jobbet. Den här dagen lär bli rolig.

Linnéa vaknar varannan timme och vill äta, däremellan ligger hon och snurrar och kommer inte till ro. Har nog inte sovit mer än 1 timme i sträck de senaste 6 månaderna. Så man är ju inte den piggaste mamman just nu 🙁
Har bokat in en tid på BVC så jag kan få lite tips och råd hur vi ska göra för såhär går det inte att ha längre.

Nu är det dags att hälla i sig en stor kopp kaffe 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.