Tessans blogg

Dags att sätta igång!

Hejsan!

På måndag drar allt igång igen efter sommaren. Thomas börjar jobba, Christoffer börjar skolan och Oscar ska till dagis. Oscar var på dagis idag nån timme med Thomas och hälsade på. Han har ju varit borta i 7 veckor nu och han ska börja på en ny avdelning så det var bra att han fick hälsa på och säga hej till sina kompisar och fröknar. Nu kommer han bara gå 15 timmar i vecka, tis-tors, 9-14 så det blir inte så länge för han.

Det blir mest en hel del skjutsande för mig. Christoffer ska lämnas och hämtas i skolan och Oscar ska lämnas och hämtas på dagis. Däremellan ska jag försöka få till min träning som jag körde på efter jag fick Oscar och självklart mysa massa med Linnéa 🙂 ❤

Så på måndag drar jag igång med min tärning och kost. Har börjar lite smått med promenader och nu känns det bra i kroppen. Det som kommer vara en stor utmaning är sötsuget. Man har ju fikat en hel del i sommar så det kommer vara svårast. Men jag har klarat det förut och ska väl klara det igen såklart. Håller jag mig borta från det i 2 veckor så kommer sötsuget vara borta.

Nu handlar det inte bara om att gå ner i vikt utan jag mår så himla bra av denna kost och träning 🙂
Ska ta före och efterbilder, väga och mäta mig.

20130813-132944.jpg

Ha en härlig dag.

Kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.