Tessans blogg

Så var han äntligen hemma

Så var han äntligen hemma, min Christoffer. Han åkte dock lika snabbt igår igen 🙁 Han och hans pappa kom förbi igår och Christoffer fick hämta sin mobil och dator här hemma. Dom skulle till skara och senare till Falsterbo. Han kommer hem sen för en längre period på Tisdag nästa vecka, på hans födelsedag 🙂 Då ska vi ha kalas med tåra och presenter. Fick prata med han lite snabbt och han verkar ha haft det toppen. Det bästa han gjort i hela sitt liv sa han så det var ju bra betyg. Sen att han har säkerligen lärt sig mer Engelska och bara våga prata är ju bara ett plus.

Får prata mer med han när han kommer hem och så får han visa alla kort han tagit 🙂

Ingen bebis än i alla fall. Imorgon är det ju beräknad förlossning men tror inte hon kommer då heller, känns inte så. Men man får se, bara att vänta. Hoppas hon inte kommer den 16/7 bara då det är Christoffers födelsedag, men sånt kan man ju inte styra tyvärr. Man vill ju att dom ska ha olika födelsedagar. Inte så roligt för nån av dom.

Idag är det min mammas födelsedag, Hurra Hurra på födelsedagen mamma 🙂

Tråkigt bara att man inte kan vara där och fira.

Riktigt tråkig dag idag ute, regn och rusk. Men det är lite skönt också, det behövs ju komma regn då det varit soligt och fint stort sett varje dag. Skulle ju bli bättre under kvällen och imorgon skulle det bli fint igen.

Önskar en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.