Tessans blogg

Fix hemma

Hejsan!

Fy vilket tråkigt väder det vart idag då! Men har ju varit ganska bortskämd med soligt väder nästan varje dag sen jag gick hem i Maj så ska inte klaga. Kan vara rätt skönt också att ha såna här dagar, så kan man sitta inne utan dåligt samvete.

Idag har varit en liten fixar dag. Jag har bakat Rimobo bullar och sytt klart Christoffers gardin som han ska ha i sitt rum. Tänkte hinna klart innan han kommer hem och innan bebisen anländer 🙂 Så nu är det bara gardinstången som ska upp!! Thomas!! 😉

 

Har väldigt svårt att bara sitta still, men känner nu att ryggen börjar säga ifrån så ska lägga mig i soffan en stund och äta lite fruktsallad med grädde och läsa min bok 🙂

Ha en bra dag

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.