Tessans blogg

Egentid och magsjuka

Hejsan!

I helgen åkte jag och Thomas på kryssning med Birka. Vi skulle ha lite ensamtid innan bebisen kom tänkte vi. Vi lämnade Oscar till farmor och farfar och Christoffer var hos sin pappa denna helgen. Vi åkte förbi Barkarby outlet och kikade lite där, dom hade inget speciellt faktiskt. sen åt vi lunch på pizza hut. Åkte vidare till Stockholm och parkerade bilen och åkte in mot stan. Vi hade några timmar på oss innan båten skulle gå så vi åkte in till gamla stan och satte oss på ett fik, tog en kaffe och en kondisbit. Från gamla stan var det inte långt sen att gå till båten. Vi gick dit och satt och väntade på att få gå på.

Väl på båten satte vi oss ute en stund för att sen gå in och titta ut då vi passerade underbara Stockholms skärgård.

Jag och Thomas redo för buffé

Buffén var oki men jag hade nog tänkt att det skulle finnas mer att välja på. på dessertbordet fanns det massor men jag orkade inte äta av det alls då jag blev fruktansvärt proppmätt på förrätten.

Vi gick och kikade lite i taxfree och handlade lite. Jag köpte mig en efterlängtad Body lotion Jean Paul Gaultier. Kan inte använda parfym då jag är allergisk så då köper jag parfymerad Body lotion vilket går bra 🙂 Sen köpte jag fina SNÖ örhängen. Försökte fota dom men det gick inte så bra. hihi. 🙂

Jag och Thomas gick och la oss likt några pensionärer typ kl. 22:00. Jag var trött och jag tror även Thomas var trött.

På söndagen gick vi och åt frukostbuffé och även där var jag inte så imponerad. Sen satte vi oss ute, det var himla varmt och skönt. Då började jag må ganska illa och fick ont i magen. Kändes lite som värkar och tänkte att Nej, inte nu. Inte vill jag få bebis på Birka båten heller. Var tvungen att gå och lägga mig i hytten och vila magen för att se om det gick över. Vilade i ca två timmar sen pallrade jag mig upp och vi gick och kikade runt lite på båten men var tvungen att gå tillbaka till hytten igen. Så himla trist för Thomas 🙁

Jag ville bara av båten och åka hem. Vi åkte och hämtade bilen och jag satte mig bak och vilade. Mitt på E18 sa jag åt Thomas att ha fick stanna och jag rusade ut och kräktes, fyy fan va äckligt. Vad hade jag fått i mig för skit. Jag som är sån ”äckelmage” egentligen och gillar inte att gå och plocka på bufféer och sånt för jag vet hur mycket det äcklas. Bläää.

Efter det kändes det mycket bättre. Vilket var underbart. Thomas lämnade av mig hemma och åkte och hämtade Oscar hos farmor och farfar och Christoffer vid tåget. Tog en dusch och försökte få i mig nått då jag inte ätit sen på morgonen. Tänkte ju på bebisen. Efter några timmar mådde jag skit igen och kräktes. Efter det drack jag bara vatten och saft och jag fick behålla det.

På måndagen låg jag bara i sängen och tyckte synd om mig själv 🙁 Idag mår jag mycket bättre 🙂

Trist att det blir sådär när man ska göra nått bara vi två som par.

Ursäkta för äckligt inlägg!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.