Tessans blogg

Tjejkläder

Godkväll!

Försökte lägga upp ett inlägg igår kväll men det funkade inte alls så jag stängde ner datorn fort som bara den innan jag skulle bli alldeles för arg 😉

Försöker idag istället 🙂

Är så grymt trött nu och ska snart sjunka ner i soffan och slötitta på tv. Det börjar bli ganska jobbigt nu på jobbet, går in i vecka 30 imorgon och magen blir bara större och större. Lillfisen där inne är inte speciellt lugn heller utan rör på sig mest hela tiden. Vilket är supermysigt men det blir jobbigt på natten när man ska försöka sova och man får inte sitta/ligga hur man vill utan att det blir protester där inne.

Har sökt havandeskapspenning från den 13/5 och har inte fått svar än från försäkringskassan (dom tar ju lite tid på sig kan man säga), ska ringa imorgon och höra vad som händer. Jobbar ju bara förhoppningsvis 2 veckor till.

Nu till nått helt annat. Igår onsdag var jag och kikade lite på stan och hittade lite tjejkläder. Kunde inte motstå att köpa detta. Min sambo Thomas tycker jag ska hejda mig lite nu, för tänk om det blir en kille. hihi. Ja men då får han väl ha den där rosa filten jag köpte i vagnen 😉

Kläderna och filten kommer från Kappahls märke Newbie och är av 100% ekologiskt bomull, vilket känns bra, speciellt till en nyfödd.

Nu ska jag äntligen inta soffan, som jag längtat 🙂

All Kärlek <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.