Tessans blogg

Härlig ledighet i 2 dagar!!

God kväll vänner!

Sitter i soffan på övervåningen och väntar på att Thomas ska komma hem med Thai mat, ska bli gott. Har jobbat hela veckan och är grymt trött, mår sisådär faktiskt. Ingen ork, energi eller lust med nått. Orkar inte ta tag i nått, allt jag gör här hemma gör jag bara för att jag måste. Vill ha tillbaka energin nuu och lusten och glädjen 🙁

Imorgon far vi till mina föräldrar i Stockholm och firar jul, alla klappar inslagna och nerpackade i påsar. Provat klänningen för imorgon, skönt så slipper jag stressa imorgon. Ska bli kul att träffa alla. Mamma, pappa, syrran och hennes familj ❤

Jag jobbar på julafton, juldagen och annandagen. Sen är jag ledig i 6 dagar. Ska bli skönt, tror jag behöver det. Ska försöka komma igång med träningen igen, har haft uppehåll på nästan en månad, inte bra alls. Nu är det skit segt att komma igång igen. Känner att jag bara äter och äter och har tappat helt det nyttiga jag fixade så bra förut. Bläää för allt. Kommer jag igång med träningen och försöker äta hyfsat nyttigt så kanske energin och glädjen kommer tillbaka!!?? Hoppas 🙂

20121221-200143.jpg

Vår taniga men ack så charmig gran 🙂

20121221-200215.jpg

Vill önska en God Jul och ett Gott Nytt År om jag inte skriver mer innan dess.

Kram kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.